Mitic03
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
Pa ovako kupio sam racunar pre oko sedam meseci u delovima, i sve je radilo top do sinoc, kada su krenule na browserima da se pojavljuju linije u gornjem desnom uglu, ali ne svuda vec na odredjenim forumima, ali kako vreme odmice na bilo kom sajtu/forumu hoce da se pojave. Prvo mi se pojavilo na gmailu, zatim sam odlucio da odem na forumu sa puno razlicitih boja i odlucio se za ana rs, kada sam tamo usao pojavilo se prvo ovako.
A kada bih krenuo da idem kursorom gore kod search bara ovako
Inace kada krenem da 'tresem' browser linije ostaju na istom mestu na browseru, znaci ne ostaju na monitoru vec samo na browseru.
I menjaju se polozaji zelenih stvari gore.
Pogledajte sta se desilo dok sam kucao ovo, tako mi je i na drugim forumima, usao sam u csgo i sampu, ali tamo nije bilo problema sa bojama i ovo se nije pojavljivalo, pokusao sam na TVu da prikljucim racunar, idalje je pokazivao linije.
A kada bih krenuo da idem kursorom gore kod search bara ovako
Inace kada krenem da 'tresem' browser linije ostaju na istom mestu na browseru, znaci ne ostaju na monitoru vec samo na browseru.
I menjaju se polozaji zelenih stvari gore.
Pogledajte sta se desilo dok sam kucao ovo, tako mi je i na drugim forumima, usao sam u csgo i sampu, ali tamo nije bilo problema sa bojama i ovo se nije pojavljivalo, pokusao sam na TVu da prikljucim racunar, idalje je pokazivao linije.