• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc

Milanche92

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.11.2019.
Poruka
994
Rezultat reagovanja
686
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 3 3200G
Motherboard:
Asus Strix B450 F-Gaming
RAM:
Adata XPG D41 3000mhz
Display:
Samsung VA
PSU:
Corsair Hx1200i
:welcome:
Proveri prvo kabl sa kojim se povezujes na graficku,ako je neki adapter u pitanju,onda bi i njega trebalo proveriti... :) U najgorem slucaju,graficka se predstavlja u gospodu... :)

Vesov1c

Newcomer
Učlanjen(a)
02.05.2020.
Poruka
3
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
:welcome:
Proveri prvo kabl sa kojim se povezujes na graficku,ako je neki adapter u pitanju,onda bi i njega trebalo proveriti... :) U najgorem slucaju,graficka se predstavlja u gospodu... :)
Izgleda da nije grafička u pitanju, proverio sam kablove i to, nakon toga nije hteo da butuje bio je bootloop, pa sam izvadio 2 ram sticka, onda se upalio radio neko vreme i zamrzao pa nije bacao sliku uopšte, onda sam izvadio preostala 2 ram-a i ubacio prva dva koje sam izvadio i upalio se... Takodje Hwmonitor mi sad ne pokazuje ni voltazu ni temperature procesora..

Vesov1c

Newcomer
Učlanjen(a)
02.05.2020.
Poruka
3
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Takodje sad sam stavio sva 4 rama i bio je glitchovan post ekran i nije hteo da bootuje pa sam izvadio 1 i onda se bootovalo, a izvadio sam grafičku povezano je na integrisan, deluje mi kao da je problem u matičnoj ploči..

Vrh