Koji operativni sistem koristis, i koje programe drzis ukljucenim?Inace tokom rada i koristenja u bilo koje svrhe,samo zakuca,slika zamrzne i ne moze nista da se radi,a ne reaguje ni mis ni tastatura.
Windows 7 Ultimate(64bit) SP1,budu mi upaljeni Team Speak najcesce i Steam ako nesto igram nista drugo.Koji operativni sistem koristis, i koje programe drzis ukljucenim?
Jesi pregledao hard disk? Skini hard disk sentinel i proveri u kakvom je stanju. Takodje koliko rama imas?Windows 7 Ultimate(64bit) SP1,budu mi upaljeni Team Speak najcesce i Steam ako nesto igram nista drugo.
Malopre sam skinuo hard disk sentinel i sve je uredu sa hardom,imam 4gb rama,na koje drajvere ciljas tacno,jer redovno radim update svih drajvera.ima li neki program da se provjeri stanje rama i maticne sumnjam na jedan slot rama(na matincnoj ploci) msm da ne radi kako treba.Jesi pregledao hard disk? Skini hard disk sentinel i proveri u kakvom je stanju. Takodje koliko rama imas?
Moguce da je problem i do driver-a.
Kucas mdsched.exe u search bar i izaci ce ti opcija da testiras memoriju cim restartujes racunar. Uradi taj test 2/3 puta, pa ako uopste ne bude problema, najverovatnije nije do toga.Malopre sam skinuo hard disk sentinel i sve je uredu sa hardom,imam 4gb rama,na koje drajvere ciljas tacno,jer redovno radim update svih drajvera.ima li neki program da se provjeri stanje rama i maticne sumnjam na jedan slot rama(na matincnoj ploci) msm da ne radi kako treba.