• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc za mod PC Casea

maare

Newcomer
Učlanjen(a)
21.08.2025.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav, ovih dana sam razmišljao da malo modujem PC Case, kako volim zuto crne kombinacije, volio bi da obojim unutrasnjost (gdje se mount-a maticna) zutim sprejem, te vrh kucista (sa spoljasnje strane) i neke plastične dijelove na prednjoj masci. Pa bi mi značilo mnogo bilo kakav savjet, kako da mi ispadne što bolje, npr kakve sprejeve treba koristiti, kako sprejati ...
Hvala unaprijed

R1zl4

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
08.10.2016.
Poruka
1.014
Rezultat reagovanja
1.682
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell Vostro 7620
CPU & cooler:
12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H 2.30 GHz
RAM:
16.0 GB
VGA & cooler:
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU
Display:
BenQ XL2420T
HDD:
NVMe KIOXIA 1024GB
PSU:
Dell 130.0W
Internet:
Telekom optika 200/80
OS & Browser:
Windows 11 Pro/ Chrome
Pozdrav, bitno je da pripremiš površine pre farbanja (temeljno očistiš, odmastiš, poželjno je preći i finom šmirglom, pa ponovo očistiti od bilo kakvih prljavština nakon šmirglanja, odnosno otkloniti prašinu) obavezno uraditi prajmer, nemoj biti nestrpljiv, daj vremena da se sve dobro osuši nakon svakog sloja, i najbitnije, nakon završenog farbanja, obavezno preći zaštitnim odnosno clearcoating, inače farba će se lako ljuštiti ako ne završiš tim poslednjim providnim slojem, odnosno lakom, imaš brdo tutorijala na YT što se tiče farbanja svih materijala, na tebi je da se malo informišeš, nemoj žuriti, preporuka je svakako da se zaštite dobro površine koje nećeš farbati. Srećno.

Vrh