500W ne govori nista ali Codegen govori. To je sranje od napajanja.Ne bacas pare nikako , slikaj nam kuciste da znamo kakvo je. Koliko ventilatora imas u kucistu ? Moras da pazis da li ima mesta za graficku karticu.
Koje napajanje je u pitanju? Pogledaj model na napajanju , 500w nam nista ne govori.
Mislim da bolji odgovor nisi mogao dobiti. A i to ti je tesnac tesnaca zbog graficke..500W ne govori nista ali Codegen govori. To je sranje od napajanja.
Kako uklopiti u 400 evra graficku karticu novu a da sluzi za gaming a uz to sve nove komponente da budu.
Maticna: MSI b450 bazooka v2 80 evra
Procesor: Ryzen 5 2600 130 evra
RAm: Kingston hyperX 16GB [2x8GB] 3200Mhz 85 evra
Graficka: RX570 100 evra
Kuciste: Cyclops V kuciste
Napajanje: LC Power LC600H v2.31
Ovo izlazi oko 455 evra i ispod toga sta god da kupis nece biti dobro. Ako je bas mnogo 55 evra dodati onda da se kupi Kingston hyperX 1x8GB rama moze da se ustedi oko 40 evra
Kartica mora polovna inace ne mozes za 400 evra da kupis racunar sa Ryzen 5.
Hvala za ovaj komentar like+ ali verujem da sam pisao za dzabeMislim da bolji odgovor nisi mogao dobiti. A i to ti je tesnac tesnaca zbog graficke..
L1,L2 ili L3?Hvala za ovaj komentar like+ ali verujem da sam pisao za dzabe
Sreca sve sam vadio iz kes memorije (mozak ) pa nisam lutao po sajtovima, izgubio sam svega 3 min
Ja bih rekao da je L1 u pitanju, ipak je ovo leto obelezeno cenama R5 2600 i hyperx-om, cene istih su vise nego stalno potrebne instrukcije u radu foruma.L1,L2 ili L3?
Za konfiguracije ovog budzeta mi je dovoljan i L1L1,L2 ili L3?