AKOYA
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.01.2017.
- Poruka
- 7
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Divča
CPU & cooler:
AMD Fx 9590. Hyper TX3evo
Motherboard:
MSI 970A-G43
RAM:
16gb HyperX DDR3 1866MHz
VGA & cooler:
MSI GTX 1060.6G
Display:
ASUS ML249HR
HDD:
1 TB
Sound:
SCOTT s-15
Case:
Asus
PSU:
600w
Optical drives:
pioneer
Mice & keyboard:
A4Tech X7 G800 - A4Tech Bloody V7
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Windows 7 ult.
Other:
'Astal' od čiste IVERICE
zelim da nabavim DESKTOP SFF sa i3 1155socket
1.da li uzeti HP,LENOVO ili FUJITSU
2.sta mislite o INTEL HD graf(na ploci) za igranje igrica iz WINDOWS STOR-a I GTA IV
3.da li ima razlike u starijem I novijem CHIPSET-u (sta se dobija novijom ver)?
citao sm malo po netu za HP (nasao sam konsultaciju o ELIT I PRO verziji) I savet je bio za Elit iz razloga sto je plastika I kuciste kvalitetnije da Pro ima 1god garancije a ELIT 3god sto pokazuje kvalitet
video u oglasima sa Quad 775socketom, ali sigurno je naknadno ubacen, pa me zanima da li uzeti QUAD 775socket, sa starijim ChipSetom I kupiti graficku LowP.savet za graf koju kup za iznad navedene igre (da li bi processor naknadno ubacen pravio problem oko struje ili...)
ILI 1155 socket
zanima me vase misljenje
pokusao sam sve da koliko toliko napisem sta mi je potrebno
Unapred HVALA
1.da li uzeti HP,LENOVO ili FUJITSU
2.sta mislite o INTEL HD graf(na ploci) za igranje igrica iz WINDOWS STOR-a I GTA IV
3.da li ima razlike u starijem I novijem CHIPSET-u (sta se dobija novijom ver)?
citao sm malo po netu za HP (nasao sam konsultaciju o ELIT I PRO verziji) I savet je bio za Elit iz razloga sto je plastika I kuciste kvalitetnije da Pro ima 1god garancije a ELIT 3god sto pokazuje kvalitet
video u oglasima sa Quad 775socketom, ali sigurno je naknadno ubacen, pa me zanima da li uzeti QUAD 775socket, sa starijim ChipSetom I kupiti graficku LowP.savet za graf koju kup za iznad navedene igre (da li bi processor naknadno ubacen pravio problem oko struje ili...)
ILI 1155 socket
zanima me vase misljenje
pokusao sam sve da koliko toliko napisem sta mi je potrebno
Unapred HVALA