Srki
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 26.03.2013.
- Poruka
- 154
- Rezultat reagovanja
- 12
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 2600
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk MAX
RAM:
HyperX 8GB Fury DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16FB3K2/8
VGA & cooler:
RX580 Sapphire Nitro+ 8gb gddr5 limited edition
Display:
Samsung 32" 1080p
HDD:
KINGSTON 240GB UV500 SATA 3 2.5" SUV500/240G
Sound:
Genious 5.1
Case:
Thermaltake Versa II Black Edition
PSU:
MS Industrial Cyclops V
Internet:
SBB 100/10
OS & Browser:
Windows 10
Pozdrav drustvo, nisam znao gde da stavim ovu temu pa se nadam da nije problem ovde u Garazu
Imam problem sa telefonom Samsung Galaxy J5 2016
Telefon je skroz razbije, znaci skroz je crn ekran ne vidi se nista, i ne radi touch. Mene sad zanima da li postoji neka opcija (neki tool) da se povrate fajlovi sa tog telefona, tacnije kontakti samo nista vise.
Ja sam vec probao sa Samsung Kies ali nece da prepozna uopste telefon ( cini mi se da mora da se otkljuca ili neka radnja da se uradi na telefonu da bi ga prepoznao)
Porbao sam sa Dr.Fone aplikacijom, skinuo sam full verizju, ali nema ovaj model telefona tako da ne mogu da uradim backup.
To je ono sto sam ja probao i neuspesno, takodje sam pretrazio dosta po internetu i ne mogu da nadjem neko drugo resenje, i onda sam se setio starog dobro Axe-a i veoma pametnih ljudi sa resenjem za sve
Nadam se da neko moze da pomogne
Imam problem sa telefonom Samsung Galaxy J5 2016
Telefon je skroz razbije, znaci skroz je crn ekran ne vidi se nista, i ne radi touch. Mene sad zanima da li postoji neka opcija (neki tool) da se povrate fajlovi sa tog telefona, tacnije kontakti samo nista vise.
Ja sam vec probao sa Samsung Kies ali nece da prepozna uopste telefon ( cini mi se da mora da se otkljuca ili neka radnja da se uradi na telefonu da bi ga prepoznao)
Porbao sam sa Dr.Fone aplikacijom, skinuo sam full verizju, ali nema ovaj model telefona tako da ne mogu da uradim backup.
To je ono sto sam ja probao i neuspesno, takodje sam pretrazio dosta po internetu i ne mogu da nadjem neko drugo resenje, i onda sam se setio starog dobro Axe-a i veoma pametnih ljudi sa resenjem za sve
Nadam se da neko moze da pomogne