Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Jel zna neko kako mogu da dodajem prijatelje na steam, znam da moram da kupim neku igricu i to ali je li moze nekako drugacije. Da li kada se uzme igrica preko koda moze da se dodaju prijatelji??
Mora da se kupi nešto za 5€ da bi slao zahtev za prijateljstvo, mada treba razlikovati slati i primati zahtev za prijateljstvo ("...As a limited user your account is restricted from adding friends. However, you can still accept friend invites from other non-limited users...").
Možeš, ali moraš da smaraš druge da addaju, a ne ti njih.
Nažalost, kasno si došao na steam. Ja sam pre dve godine (u okt ove god će biti 3godine) reg nalog.
Nisam kupio ništa direktno na steamu, samo sa 3rd party sajtova, i mam full acount. Počeli su da limitiraju new accounte zbog scamova
Kupiš wallet kod od 5$ na nekom sajtu koji nudi i uneseš da bi skinuo restrikciju. Čim dodaš wallet nalog ti postaje verifikovan bez restrikcija. Dizanje levela, dodavanje prijatelja i drugo.
Očigledno dečko nema $$$ čim pita kako da adda, a da ne plati
Meni lično wallet nikad nije ni trebao, sve igre sam ili pokupio sa kojekakvih sajtova(delilo se džaba), ili uzimao sa g2a pošto su jeftiniji od steama.
Ja csgo niti imam, niti igram, tako da mi market i nije neophodan, atm.