SickTouchKg
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 20.03.2020.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Kao prvo pozdrav svima,trazio sam po forumu odgovore na neka svoja pitanja ali ih nisam nasao (iskreno mozda ih nisam ni dovoljno trazio),sve u svemu planirao sam da sklapam neki racunar (za gaming koliko moze) budzet oko 600-650 evra,ja sad ne znam koje komponente mogu polovne da kupujem a koje ne,jedan deo bi isao u rate sto znaci da bih neke komponente kupio u radnji,dok na primer graficka,procesor najverovatnije KP zato sto je jeftinije nego u radnjama,ja sam gledao neku konfiguraciju tipa
Ryzen 5 3600
Rx 580 8gb (znam da ce biti veliki bottleneck ali za pocetak,pa bih kasnije kupio drugu graficku karticu)
ssd tipa samsung evo 970 plus 250 gb
16gb kingston hyperx fury 3200MHz
za maticnu se stvarno ne razumem koja bi bila kompaktibilna
verovatno u ovoj mojoj konfiguraciji ima dosta mana ali pitam za vase misljenje i naravno svaka sugestija i preporuka je dobrodosla (budzet moze malo da varira )
hvala puno na odgovorima!
Ryzen 5 3600
Rx 580 8gb (znam da ce biti veliki bottleneck ali za pocetak,pa bih kasnije kupio drugu graficku karticu)
ssd tipa samsung evo 970 plus 250 gb
16gb kingston hyperx fury 3200MHz
za maticnu se stvarno ne razumem koja bi bila kompaktibilna
verovatno u ovoj mojoj konfiguraciji ima dosta mana ali pitam za vase misljenje i naravno svaka sugestija i preporuka je dobrodosla (budzet moze malo da varira )
hvala puno na odgovorima!