Uni
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.08.2018.
- Poruka
- 2.469
- Rezultat reagovanja
- 984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Lenovo ThinkPad X250 - i5 5300U/8GB/256GB EVO 860/6 Cell
Mice & keyboard:
Bloody V7M & Stock Thinkpad X250 Keyboard
OS & Browser:
Windows 10 + Microsoft Edge | ArcoLinux + i3 + Mozilla Firefox Quantum
@DmasteRNo1 skontao sam da mora i cipset da podrzava, samo nisam naveo, al ajde nema veze, ja sam debil ako ti odgovara tako. Vidim i da idete sa idejom da niko nece nikad u zivotu uraditi upgrade racunara i pored toga sto dosta njih hoce zameniti jednom i3 8100 za i5 8600 ili nesto slicno. Nemaju svi para da zamene maticnu kad izadje 10. generacija intelovih procesora ili 3,4. generacija Ryzena.
Edit: Vidim da mnogo lupetam ovde, tako da sledeci put da ne bih pravio iste greske stavljam neku poruku da me niko ne sisa ni 2% ako nisam u pravu za bilo sta o cemu nisam siguran, posto ovo moje jedenje ****** stvarno ne vodi nikuda, a ne zelim da ja i moje greske, neznanje ili ista slicno budemo predmet ove teme. Kapiram da je kvaka bila u tome sto lik ima 70k da potrosi, a ja pricam o cipsetu od 50k+. Izvinjavam se i otvaraocu teme i prvenstveno @DmasteRNo1 i svima drugim uvredjenima mojim debilitetom ispisanim u ovoj temi. Aj budite mi dobri i ne sisajte ovu poruku ni 2%.
Edit: Vidim da mnogo lupetam ovde, tako da sledeci put da ne bih pravio iste greske stavljam neku poruku da me niko ne sisa ni 2% ako nisam u pravu za bilo sta o cemu nisam siguran, posto ovo moje jedenje ****** stvarno ne vodi nikuda, a ne zelim da ja i moje greske, neznanje ili ista slicno budemo predmet ove teme. Kapiram da je kvaka bila u tome sto lik ima 70k da potrosi, a ja pricam o cipsetu od 50k+. Izvinjavam se i otvaraocu teme i prvenstveno @DmasteRNo1 i svima drugim uvredjenima mojim debilitetom ispisanim u ovoj temi. Aj budite mi dobri i ne sisajte ovu poruku ni 2%.
Poslednja izmena: