• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc oko Razer Kraken Pro Slusalica

TenjuSensei

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
12.04.2017.
Poruka
75
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
Evo mene opet xD, pre nekoliko meseci sam postavio thread ovde kako mi ne radi desna (ili leva nisam siguran) slusalica, jedan clan ovog foruma mi je rekao da posetim kanibal ali na zalost nisam mogao da nadjem, izgleda da je zatvoren.
Pa sam posetio mog druga jer on radi sa racunarima i tako to.
On je rekao da problem ne moze da se resi jer se radi o vrlo tankim zicicama koje ne mogu da se spoje...
Mada ja sumnjam pa ako neko od vas mozda zna nacin da se resi bio bih vrlo zahvalan jer se radi o super slusalicama koje i nisu bas jeftine a ne daju mi se ogromne pare opet...
p.s: nije prekid u kablu koji je izvan slusalica vez koji je povezan za zvucnik
zvucnik radi.
p.s2: kabl nije isecen/pokidan.

TenjuSensei

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
12.04.2017.
Poruka
75
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
Inace,odlemio sam zice sa zvucnika i probao ih direktno i radio je

P1raT

PCAXE Member
Učlanjen(a)
24.12.2015.
Poruka
150
Rezultat reagovanja
9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 8320 Black Edition
Motherboard:
Asus M5A78L-M/USB3
RAM:
HyperX Fury 2x4GB 1866MHz
VGA & cooler:
Asus Nvidia GTX 660
HDD:
SSD HyperX Savage 240GB, Seagate 1TB
PSU:
Chieftec 500W GPA-500S8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
U jednom servisu u kome sam radio, gospodine je doneo iste slusalice sa istim problemom. Posto su bile u garanciji nakon predaji ovlascenom servisu rekli su da ne mogu da promene. I slusalice su stajale nekih godinu dana. I imao sam malo vremena reko da pogledam o cemu se tu radi, ako neko ima vrlo vrlo mnogo strpljenja predlazem mu da ih otvori u suprotnom nikako. To su tanke zicice ili ti niti, koje prolaze kroz nosac do druge slusalice i omogucavaju zvuk i svetlo. Ja sam uzeo tanke zicice utp kabla i umesto tih niti pustio njih. Ali mnogo je mali prolaz kod zgloba slusalice za dve utp zicice, tako da sam ostao bez osvetljenja, ali bolje ista nego nista. Zvuk je previse dobar i mnogo mnogo kvalitetne slusalice. Pozdrav

TenjuSensei

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
12.04.2017.
Poruka
75
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
Bas to :/
Odusevljen sam slusalicama bas mi je krivo sto su se pokvarile :/
Poslao sam mail Kanibalu oni su rekli da mogu da im donesem da pogledaju.
Nadam se da ce uspeti makar platio i 2000...

Vrh