xuber17
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.10.2018.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav, trenutno sam u potrazi za novim slusalicama, nasao sam dva modela koja su mi zapala za oko sa istom cenom, ali nisam siguran koji vise upotupunjava moje kriterijume pa sam odlucio da upitam nekoga ko ima vise znanja u tom polju.
Naisao sam na dva modela koja su mi zapala za oko Logitech G332 i Redragon Zeus
Moje potrebe su da slusalice imaju dobar mikrofon (za pozive i pricanje tokom gaminga i slicno) i da im je kabl kvalitetan, sto se tice ovog druge potrebe cudna je, ali mogu da objasnim. Imam jako velik problem sa time sto se kabl jako mrsi i na kraju dodje do toga da se sam kabl pokida i pokida zice unutar njega (sto se desilo sa trenutnim slusalicama koje koristim Redragon Memecoleous H112) i samim tim slusalice prestanu da rade ili imaju problem pri radu, nisam bas siguran do cega je.
Ukoliko je neko strucan da mi pomogne koji bi od ova dva modela vise odgovarao mojim potrebama.
Unapred hvala na izdvojenom vremenu.
Naisao sam na dva modela koja su mi zapala za oko Logitech G332 i Redragon Zeus
Moje potrebe su da slusalice imaju dobar mikrofon (za pozive i pricanje tokom gaminga i slicno) i da im je kabl kvalitetan, sto se tice ovog druge potrebe cudna je, ali mogu da objasnim. Imam jako velik problem sa time sto se kabl jako mrsi i na kraju dodje do toga da se sam kabl pokida i pokida zice unutar njega (sto se desilo sa trenutnim slusalicama koje koristim Redragon Memecoleous H112) i samim tim slusalice prestanu da rade ili imaju problem pri radu, nisam bas siguran do cega je.
Ukoliko je neko strucan da mi pomogne koji bi od ova dva modela vise odgovarao mojim potrebama.
Unapred hvala na izdvojenom vremenu.