Trebakadabra
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.10.2015.
- Poruka
- 12
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav drugari!!
Želim da kupim nov računar (oko 1000evra), a pošto sam poslednju konfiguraciju sklopio prije 10ak godina i potpuno sam van forme što se hardvera tiče, potrebna mi je vaša pomoć!
Naravno pored igranja svih noviji naslova koristio bih ga za amatersku obradu video sadrzaja,programiranje i sl. (sve u svemu zelim da kupim racunar koji kasnije, ako bude moguce, mogu da nadogradim ili zamjenim neki dio...da ne moram da kupujem nov)
Našao sam na oglasima momka koji prodaje novu konfiguraciju sa garancijom:
procesor: Intel i7 4790K Devil's Canyon 4.0-4.4GHz
cooler: Cooler Master Hyper 212 Evo
maticna ploca: Gigabyte Z97P-D3
ram: Kingston HyperX Fury 2x8GB 1866MHz Dual Channel
grafika: Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB DDR5 256bit DX11+
hard disk: Seagate 1TB sata 3 7200rpm
kuciste: AW Armor C804
napajanje: Cooler Master Thunder B2 600w
računar ima instaliran win7
košta: 1091evra
(Moguće su izmjene konfiguracije ako ih prodavac ima na raspolaganju)
Da li da sačekam 1-2 mjeseca da skupim još 100evra pa da uzmem ovu konfiguraciju? Ili ako možete da mi kažete šta da izmjenim na ovoj? Ili može da se sastavi bolja konfiguracija, s tim da ne bude preko 1000-1100evra?!
Hvala vam !!!
Želim da kupim nov računar (oko 1000evra), a pošto sam poslednju konfiguraciju sklopio prije 10ak godina i potpuno sam van forme što se hardvera tiče, potrebna mi je vaša pomoć!
Naravno pored igranja svih noviji naslova koristio bih ga za amatersku obradu video sadrzaja,programiranje i sl. (sve u svemu zelim da kupim racunar koji kasnije, ako bude moguce, mogu da nadogradim ili zamjenim neki dio...da ne moram da kupujem nov)
Našao sam na oglasima momka koji prodaje novu konfiguraciju sa garancijom:
procesor: Intel i7 4790K Devil's Canyon 4.0-4.4GHz
cooler: Cooler Master Hyper 212 Evo
maticna ploca: Gigabyte Z97P-D3
ram: Kingston HyperX Fury 2x8GB 1866MHz Dual Channel
grafika: Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB DDR5 256bit DX11+
hard disk: Seagate 1TB sata 3 7200rpm
kuciste: AW Armor C804
napajanje: Cooler Master Thunder B2 600w
računar ima instaliran win7
košta: 1091evra
(Moguće su izmjene konfiguracije ako ih prodavac ima na raspolaganju)
Da li da sačekam 1-2 mjeseca da skupim još 100evra pa da uzmem ovu konfiguraciju? Ili ako možete da mi kažete šta da izmjenim na ovoj? Ili može da se sastavi bolja konfiguracija, s tim da ne bude preko 1000-1100evra?!
Hvala vam !!!