a sta cu procesor isao uz komp kad je kupovan, nije menjamLavina hejta zbog procesora za 3, 2, 1....
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
A gde je tvoja preporuka? Usao si u temu sa komentarom samo da bi napao @Dom1nat0R ...@d0minat0r A tvoja preporuka za psu je? Samo si napisao beskorisne informacije, nek kupuje sta zeli nece svako polovnu robu... i da znamo svi da je cpu bottleneck
Iskreno nzm dobre opcije za 50evra, a da sam rekao asus strix bio bi banovan jel sam preporucio 'proizvod 100000 puta skuplji'A gde je tvoja preporuka? Usao si u temu sa komentarom samo da bi napao @Dom1nat0R ...![]()
jel ti sad jasno zasto nista nismo preporucili ni mi? Do juce si kukao i pistao kako ne znas da li je taj asus dobar uopste,danas ga porucio i vec bi da ga preporucis? Sto se tice bana,nisi daleko uopste.Iskreno nzm dobre opcije za 50evra, a da sam rekao asus strix bio bi banovan jel sam preporucio 'proizvod 100000 puta skuplji'
pa zato i nisam preporucio, lepo sam rekao da nema dobrih opcija kolko ja znam za taj novac. Sve je cooljel ti sad jasno zasto nista nismo preporucili ni mi? Do juce si kukao i pistao kako ne znas da li je taj asus dobar uopste,danas ga porucio i vec bi da ga preporucis? Sto se tice bana,nisi daleko uopste.Jer nije poenta uopste,na svako pitanje za napajanje ja mogu da preporucujem napajanje od 250e. Ali cemu to? Dodas jos samo 200e i imas dobro napajanje...
![]()
Durlanci gospoda za njega...Toliko je nepismen da ne zna ni da taguje onog kome se obraca. Tagovao je starog dominatora. no brain
A šta je tačno tvoja uloga na forumu, da nerviraš ljude i da te prijavljuju svi ovde dok ne dobiješ permanent ban od moderatora zbog lupetanja gluposti? Već sam ti napisao nešto lepo na drugoj temi i ti nastavljaš u nedogled sa svojom glupošću, ne volim da se izražavam ovako i da bilo koga vređam ali ti ga pretera majku mu...Zar je bitno lol, ti si jedini dominator ovde
bukvalno nisam nista rekao , pogledaj gore konverzaciju lik poceo da prica kako sam nepismenA šta je tačno tvoja uloga na forumu, da nerviraš ljude i da te prijavljuju svi ovde dok ne dobiješ permanent ban od moderatora zbog lupetanja gluposti? Već sam ti napisao nešto lepo na drugoj temi i ti nastavljaš u nedogled sa svojom glupošću, ne volim da se izražavam ovako i da bilo koga vređam ali ti ga pretera majku mu...
Ako ne znaš šta da napišeš i preporučiš kao što iznad sam kažeš da ne znaš da ima opcija za taj novac ti lepo nemoj ništa da napišeš.
Pogledao sam ja konverzaciju, a pogledaj ti moju poruku u konverzaciji, obradi je u mozgu i valjda ćeš shvatiti šta sam napisao. Ako ne uspeš iz prve, pročitaj više puta...bukvalno nisam nista rekao , pogledaj gore konverzaciju lik poceo da prica kako sam nepismen
ocigledno nisam pozeljan ovde, kad neko drugi "lupa"" onda nista, kad ja lepo napisem nesto onda dobijem flejming...Pogledao sam ja konverzaciju, a pogledaj ti moju poruku u konverzaciji, obradi je u mozgu i valjda ćeš shvatiti šta sam napisao. Ako ne uspeš iz prve, pročitaj više puta...
Dođeš da provociraš i pričaš gluposti, ako ne znaš šta da preporučiš nemoj ništa jednostavno i bez suvišnih bockanja ovde domaćih članova koji se trude da pomognu ljudima svakodnevno.
To da si nepismen je epilog tvoje gluposti i provociranja, bezobrazluka, tako da bih tebi preporučio da pročitaš još neki put konverzaciju.
Pa i to sam ti objasnio u drugoj temi, a valjda i sam razumeš zašto je to tako. Nisi mi još uvek odgovorio kakva je tačno tvoja funkcija na ovom forumu i šta si pametno za svojih 139 postova rekao, pomogao...? I neću se više prepirati sa tobom jer nema poentu očigledno objasniti nekome poput tebe nešto, pa da ne spamujem bez potrebe temu i ne idem u off...ocigledno nisam pozeljan ovde, kad neko drugi "lupa"" onda nista, kad ja lepo napisem nesto onda dobijem flejming...
Nije da nisi pozeljan,ali nije bas ni da si neophodan... Nadji mi jedan post gde si zapravo nekome pomogao da resi problem,a da nije morao da doda jos 200e preko toga koliko zapravo ima...ocigledno nisam pozeljan ovde, kad neko drugi "lupa"" onda nista, kad ja lepo napisem nesto onda dobijem flejming...
ako sam 2 puta tako rekao ne znaci da cu sad zauvek da preporucujem da dodaju pare, ako nisi primetio posle bana je to prestalo.Nije da nisi pozeljan,ali nije bas ni da si neophodan... Nadji mi jedan post gde si zapravo nekome pomogao da resi problem,a da nije morao da doda jos 200e preko toga koliko zapravo ima...![]()
Iskreno nzm dobre opcije za 50evra, a da sam rekao asus strix bio bi banovan jel sam preporucio 'proizvod 100000 puta skuplji'
Sam si sebi dao odgovor, ne znaš dobre opcije za 50e, znači nemaš šta pametno da kažeš i onda, obično, pametni ljudi ne pričaju ono što ne znaju.ako sam 2 puta tako rekao ne znaci da cu sad zauvek da preporucujem da dodaju pare, ako nisi primetio posle bana je to prestalo.
Got it, necu pisati ako nemam predlog za zadat budzet.Sam si sebi dao odgovor, ne znaš dobre opcije za 50e, znači nemaš šta pametno da kažeš i onda, obično, pametni ljudi ne pričaju ono što ne znaju.