diimii
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.06.2020.
- Poruka
- 314
- Rezultat reagovanja
- 200
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7700x
Motherboard:
Asus Tuf X670E Plus Wifi
RAM:
Patriot DDR5 32gb
VGA & cooler:
BeQuiet! Pure loop 240 AiO
Display:
XFX RX 6800 XT Merc 319
HDD:
KC3000
Sound:
Logitech G633
Case:
BeQuiet Pure Base 500
PSU:
Asus Tuf 750w
Mice & keyboard:
White Shark kb, Steelseries Rival 3 misko
Internet:
sbb
Evo gledam vec nekih nedelju dana neki 1080p 144hz monitor, gledam ovde i po forumu al dosta sam skeptican.
-AOC 24G2U/BK se preporucuje dosta koliko sam video ali ga nema nigde na stanju.
-BENQ ZOWIE XL2411P mi je trenutno mozda i neki favorit plus mogu da ga nadjem za malo manju cenu na KP
-Asus vg249q sam takodje nasao na KP za 27k
E sad odvojio sam 25k za monitor, al kao bih mogao da dodjem max do 26-27. Koja bi mi bila najbolja opcija od navedenih, ili ukoliko neko ima nesto bolje od svih ovih?
Igram u glavnom FPS igrice(Valorant, CS...)
Edit: Takodje mi nije bitno da li je IPS ili TN panel, igram igrice nisu mi boje toliko bitne, mozda mi je TN cak i bolji za gaming.
I da li se isplati uzimati "novo" preko KP ili cak polovno?
-AOC 24G2U/BK se preporucuje dosta koliko sam video ali ga nema nigde na stanju.
-BENQ ZOWIE XL2411P mi je trenutno mozda i neki favorit plus mogu da ga nadjem za malo manju cenu na KP
-Asus vg249q sam takodje nasao na KP za 27k
E sad odvojio sam 25k za monitor, al kao bih mogao da dodjem max do 26-27. Koja bi mi bila najbolja opcija od navedenih, ili ukoliko neko ima nesto bolje od svih ovih?
Igram u glavnom FPS igrice(Valorant, CS...)
Edit: Takodje mi nije bitno da li je IPS ili TN panel, igram igrice nisu mi boje toliko bitne, mozda mi je TN cak i bolji za gaming.
I da li se isplati uzimati "novo" preko KP ili cak polovno?