Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav, interesuje me koji bi bio najbolji monitor za gejming do 20.000 din
Zeleo bih sto siri, posto trenutno koristim TV kao monitor (24 inca ili vise)
Cevek trazi monitor za gaming a ne kornjacu od monitora. DELL,HP zaobilaziti osim ako nije strogo namenjen za tu upotrebu.
Moja preporuka takodje LG24MP59G-P koji je preporucen a kupi preko KP jer ce ti izaci jeftinije. Garancija vazi svuda u evropi pa i kod nas. Tako da ako zatreba servis ostvarices ga lako ovde kod nas u ovlascenom servisu
Okej, hvala na pomoci, moram da priznam da mi se svidja LG 24MP59G-P
E sada jos jedno pitanje, trenutno se igram na TV-u
Njegova preporucena rezolucija kao i rezolucija na kojoj najbolje radi je 1360x768
Posto sam skoro poceo da snimam gameplay (takodje u 1360x768), nakon rendera grafika se zamuti, poprilicno se zamuti.
Zanima me da li je to posto TV nije full HD (i ako se sve okej vidi dok igram) ili je to do podesavanja u programu?
Nakon sto zavrsim edit u sony vegasu renderujem i bude mutnije nego kad je sniman fajl. Snimam preko OBS
Oba fajla su 1360x768 ali nakon edita u soniju i rendera na istoj rezoluciji grafika se zamuti
Kada praviš novu datoteku, otkači sve što ima veze sa ''High Quality'' i pravi nove projekte u 1920x1080. Isto tako kad renderuješ, samo gledaš da je što bolji kvalitet, e sad u kom formatu to da uradiš stvarno ne znam..