• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoć oko Miša (čudan problem)

Stevoo

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
08.08.2019.
Poruka
20
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core I5-2500
Motherboard:
AsRock H61M-VG3
RAM:
Kingston 8GB DDR3 1600mhz
VGA & cooler:
XFX AMD RADEON RX560
PSU:
500W FSP FORTRON HEXA+ II SERIES
Mice & keyboard:
Jetion JT-DMS056
OS & Browser:
Windows 7 ultimate 64bit , Google Chrome
Poz ljudi ,danas kada sam sasvim normalno upalio PC i krenuo da pretražujem nešto po netu ,primetio sam da točkić na mišu ne radi kako treba, nakon nekoliko minuta "natezanja" pošto mi je bila uključena jedna pesma na jt ,primetio sam da kako ja pomeram točkić ,tako se zvuk na PC-u pojačava odnosno smanjuje ,uz to naravno ,nije bitno mesto na dekstopu gde se nalazi kursor miša ,a ovo sam potvrdio tako što sam otvorio onaj mikser zvuka (ili kako već) u donjem desnom uglu ,jednostavno zvuk samo ide gore i dole ,zavisno od pomeranja točkića...
Važno je napomenuti da se ponekad desi da točkić odjednom počne normalno da radi ,ali to potraje samo par minuta ...
Koje je rešenje za ovo :) ?

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.842
Moja konfiguracija
2 min na google :)

DaveM121Replied on July 14, 2018
  • Independent Advisor
Hi djjohnson8065,

This means your mouse has a Media Mode . . .

Beside the scroll wheel should be a DPI button, press and hold that for about 3 seconds to switch the mode of your scroll wheel to normal mode out of media mode

That's It
pomoglo?

Stevoo

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
08.08.2019.
Poruka
20
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler: