bezimena1
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 31.07.2020.
- Poruka
- 46
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 3800x
Motherboard:
MSI MPG X570 GAMING PLUS
RAM:
KINGSTON HYPERX Predator 32GB DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
RTX 2060
Display:
AOC 24G2U BK
HDD:
SAMSUNG SSD 860 EVO 250GB, M.2 2280 i KINGSTON A2000 SSD M.2 2280 1TB
Case:
MS Industrial MS HULK PRO
PSU:
SEASONIC Napajanje FOCUS GX-750
Optical drives:
Win 10 PRO
Zamolio bih nekog da mi pomogne.
Imam ploču MSI MPG X570 Gaming Plus. Ploča je nova, juče je sklopljen računar.
Imam LED traku iza monitra na stolu, traku sam povezao sa RGB kablom, kabal sa jedne strane ima 4 pina a sa druge strane 4 rupice. One 4 rupice na kablu sam ubo u RGB na matičnoj ploči a drugi deo 4 pina iglice sam ubo u LED traku i traka neće da svetli.
Traku sam probao sa baterijom od 9V i traka radi, isto sam probao sa strujnim ispravljačem od 12V i traka radi. Traka neće da radi kad se poveže na matičnoj ploči (Na ploči RGB 4 pina)
Skinuo sam i Dragon Center i traka još uvek ne radi. Jel zna neko kako da rešim ovaj problem? Hvala unapred.
Imam ploču MSI MPG X570 Gaming Plus. Ploča je nova, juče je sklopljen računar.
Imam LED traku iza monitra na stolu, traku sam povezao sa RGB kablom, kabal sa jedne strane ima 4 pina a sa druge strane 4 rupice. One 4 rupice na kablu sam ubo u RGB na matičnoj ploči a drugi deo 4 pina iglice sam ubo u LED traku i traka neće da svetli.
Traku sam probao sa baterijom od 9V i traka radi, isto sam probao sa strujnim ispravljačem od 12V i traka radi. Traka neće da radi kad se poveže na matičnoj ploči (Na ploči RGB 4 pina)
Skinuo sam i Dragon Center i traka još uvek ne radi. Jel zna neko kako da rešim ovaj problem? Hvala unapred.