Mislim da ti ne znaš tačno značenje te reči... Pogrešio si temu: ovde se postavljaju slike belih kućišta, isključivo...
Proveri cisto da se vremenom zbog toplote ne odlepi pa uleti u neki ventilator, jeste da nece napraviti nikakvu stetu ali opet ko ga zna.Ma to uslikano (inace jedina slika) u toku sklapanja... tu je kuciste polozeno na kartonsku kutiju od kucista (vidis da se ispod vidi i corsair logo sa kutije),al svakako cu proveriti iako mi je kuciste leleeeee
Pusti ga, sprema je za udaju ("nalepnica još nije skinuta, prvi vlasnik, koristio za forume")...Proveri cisto da se vremenom zbog toplote ne odlepi pa uleti u neki ventilator, jeste da nece napraviti nikakvu stetu ali opet ko ga zna.
Kad se setim koliko uzbudjenja,treme,koliko ruke drhtale (kao pred zenidbu ).... uopste me ne bi cudilo i da ostala nalepnica... kao sto sam vec negde pisao na NVMe sam ih svesno ostavioProveri cisto da se vremenom zbog toplote ne odlepi pa uleti u neki ventilator, jeste da nece napraviti nikakvu stetu ali opet ko ga zna.
Nisam brate od takvih.... realno dosta sam podsmeha i pod***avanja doziveo (verovatno se i secas) na forumima dok sam se raspitivao o svemu,jer bukvalno preko deceniju nisam u materiji (ako sam ikad i bio ). Milion pitanja,nepoznanica,mozda i glupih pitanja,pa onda neko uleti sa filozofskim odgovorom,pa ne znam jel ironija ili pomoc jbt Mnogo truda (bar sto se mene tice) je ulozeno u sve ovo,tako da... samo da posluzi... a sve je pocelo topicom sa radnim nazivom "intel konfiguracija do dve ljubicaste" I eto... cudni su zivotni putevi Cudni toliko da u istom minutu ti o udaji,ja o zenidbiPusti ga, sprema je za udaju ("nalepnica još nije skinuta, prvi vlasnik, koristio za forume")...
Jel postoje BELI Artic ventiilatori ali u setu...? Da ne bude bas cirkus-belo kuciste a crni ventovi..?Ne, ja mislim da je ono belo sa kp za 140€ jer sada pise rezervisano a 24. decembra kad sam ja gledao to kuciste nije bilo rezervisano Ja sam to kuciste vido pre 3 nedelje na oglasu jedino sto nisam mogao da stavim LiquidFreezer II 360 gore na vrh kucista me odvratilo od tog kucista. Sve u svemu Corsair 5000D je fantasticno kuciste.
@_leks._ kupi bele Arctic P12 ventilatore i uzivaj. Pusti sta drugi pricaju o tisini buci i ostalo. Previse su te bacili u razmisljanje a realno nema potrebe za time.
Kupi ovo i zaista se neces pokajati
Postoje beli ali ne u setu, ja ću ih kupiti tako odvojeno taman od ovih 100eJel postoje BELI Artic ventiilatori ali u setu...? Da ne bude bas cirkus-belo kuciste a crni ventovi..?
Eh....no svakako o tome razmisljam realno tek na leto-treba mi zasad jedan za vrh kucista-a dotle nek ostanu ovi Antecovi nap[red i pozadi...Ne daje mi se sad bas 5.000 din ili i vise za 5 ventilatora koji mi nisu preko neophodni...Postoje beli ali ne u setu, ja ću ih kupiti tako odvojeno taman od ovih 100e
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Ne treba ti 100€ za 5 venta, oko 50-ak ce te kostatiPostoje beli ali ne u setu, ja ću ih kupiti tako odvojeno taman od ovih 100e
Znam al potrošila sam sve pare na kućište itd pa zato kažemNe treba ti 100€ za 5 venta, oko 50-ak ce te kostati
Imam ideju... ako treba prefarbacemo moje kuciste u beloZnam al potrošila sam sve pare na kućište itd pa zato kažem
Ma naravno. Ocekivano. Tacno je oko metar visine...Lazem, oko 70 cm. Ali bas tu gde je graficka u njenoj visini nema ventil;ator. No, nista kriticno nije...Normalno je da ce biti vece temperature sto je kuciste na vecoj visini. Razlika na metar visine u sobi bude oko 2°C.
Pa nisu toliko temperature vec-sum ventilatora...Doduse, priznajem-kad radi obrada u PS ili neki jaci gaming-onda je onako, cuju se ventilatori ali inace je OK. Postavicu i printscreenove posle...pa kolike su vam te temperature kad vam je to toliki problem
Pa nisu toliko temperature vec-sum ventilatora...Doduse, priznajem-kad radi obrada u PS ili neki jaci gaming-onda je onako, cuju se ventilatori ali inace je OK. Postavicu i printscreenove posle...