PORSCHE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 03.01.2019.
- Poruka
- 2.442
- Rezultat reagovanja
- 4.088
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Intel Core i5-12600K - Cooler Master MasterLiquid ML360 RGB
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
G.Skill 32GB 2x16 Trident Z5 DDR5 5600MHz CL36 KIT
VGA & cooler:
MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G
Display:
BenQ Mobiuz EX3210R i LG 43UM7600 4K TV
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, SSD Samsung 1TB 860 EVO, WDC 500GB Black + WDRed 4TB + WDRed Plus 4TB
Sound:
CORSAIR VOID PRO RGB Wireless 7.1
Case:
Cooler Master Cosmos C700P
PSU:
Be Quiet! Straight Power 11 Platinum 1000W
Mice & keyboard:
Logitech G502 X White, Logitech G910 Orion Spectrum
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Ako hoce da iole lici na nesto, da ne pocne da se ljusti, da ne ostane sareno, da mu ne bude curotki. Ima da oguli jagodice smirglajuci finom smirglom sve detaljno. Plus sav ostali materijal. Ja radim taj posao pa znam sta i kako ide. Radio sam davno jedan CM Stacker 832 tad i nikada vise. Ako mu je totalno svejedno na sta ce sve to da lici moze i sam da kupi beli sprej i da ga isprska.Nadje par firmi koje to rade telefon u ruke i pita. Prosto zar ne.
Dao sam mu predlog sta moze da uradi i kako. Ako vec ne postoji kuciste u beloj boji ili postoji ali ga nema da se kupi kod nas... moze da prefarba ono koje ima u ponudi e sada po kojoj ceni to ce da sazna pozivanjem tih firmi koje to rade. Na kraju i da plati vise opet ako mu je tolika zelja vredi.
I za kraj nisu sve firme aljkve i strokave i da nece da odrade posao za koji su placene, mozda nije auto ali je kinta u dzepu. A i da opere opremu ne treba mu ne znam sta nego malo razredjivaca i sredi pistolj za tili cas.
Na kraju ako nece da plati, moze sam da ga prefarba. Delove koje hoce da ofaraba lepo malo ismirgla, sredi, opere, zastitit delove koji se ne farbaju i sa autolakom ocas posla se uradi.
Treba imati volje a sve drugo se moze zavrsiti na ovaj ili onaj nacin.