viptuber
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.10.2018.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
No name
CPU & cooler:
Intel i5-6400 , Cooler standard od intela za sada
Motherboard:
Gygabite GA-Z170-D3H
RAM:
8GB DDR4 2133
VGA & cooler:
AMD Sapphire R9 280x Dual-x
Display:
ASUS VG248QE
HDD:
Samsung M.2 960 240GB
Sound:
Integrisano
Case:
Termaltake
PSU:
Raidmax RX-730SS
Mice & keyboard:
Logitech G400, Genius
Internet:
Uskoro 100/50 mb/s
OS & Browser:
Windows 10, Chrome
Pozdrav svima,
imam problem ili barem mislim daimam problem. Radi se o tome da imam sledeću konfiguraciju koju sam sklopio:
Matična: Gigabyte X570 Aurous Elite
Procesor: Ryzen 9 3900x
Hlađenje: Kraken x63
Grafika: geforce 2060 super
Napajanje Crosair 850W
Kućište: Nzxt 510
Stavio sam pastu noctua NT-H2, na matičnu priključio pumpu na FAN_OTP i 2 ventilatora koja idu uz kraken, priključio sam preko extendera sa 4pina na 2x4pin od Chromax NA-SYC1. Ono što je kod mene problem, jeste da on radi na velikim obrtajima i jako se čuje. A radijator hladan i ne znam šta je problem?
Da li neko može da mi pomogne ili navede šta da proverim? Obrtaji idu čak na loud kada je procesor temperature 35-43 do 3700mhz... Ne znam da li je zbog tog extendera ili zašto se to dešava?
U napred hvala svima koji pomognu.
imam problem ili barem mislim daimam problem. Radi se o tome da imam sledeću konfiguraciju koju sam sklopio:
Matična: Gigabyte X570 Aurous Elite
Procesor: Ryzen 9 3900x
Hlađenje: Kraken x63
Grafika: geforce 2060 super
Napajanje Crosair 850W
Kućište: Nzxt 510
Stavio sam pastu noctua NT-H2, na matičnu priključio pumpu na FAN_OTP i 2 ventilatora koja idu uz kraken, priključio sam preko extendera sa 4pina na 2x4pin od Chromax NA-SYC1. Ono što je kod mene problem, jeste da on radi na velikim obrtajima i jako se čuje. A radijator hladan i ne znam šta je problem?
Da li neko može da mi pomogne ili navede šta da proverim? Obrtaji idu čak na loud kada je procesor temperature 35-43 do 3700mhz... Ne znam da li je zbog tog extendera ili zašto se to dešava?
U napred hvala svima koji pomognu.