• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc oko konfiguracije

NkolaNis

Newcomer
Učlanjen(a)
21.02.2018.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav, potrebna mi je pomoc oko sklapanja gejming konfiguracije. Treba mi racunar sa kojim cu moci da igram sve dostupne igre i po mogucstvu strimujem, kao i da editujem snimljene gejmplejeve. Sklapam vec nekoliko dana i sve mi nesto fali ali nadam se da cete mi vi pomoci da sklopim best buy konfiguraciju. Moj budzet je 1.100e. Potrebno mi je kuciste kao i monitor 1080p. Po mogucstvu da ima staklo sa strane i da unutra ima rgb. Nadam se da ste dobre volje i da cete mi pomoci hvala unapred i respect celom timu pcaxe.
Nikola.

Ono sto sam ja sklapao je ryzen5 i 1060. Ali nikako ram i sve ostalo da uklopim u svoj budzet. Help

Djokara96

PCAXE Member
Učlanjen(a)
26.09.2017.
Poruka
383
Rezultat reagovanja
49
Moja konfiguracija
To ti je najbolja kombinacija, R5 1600 dobijes i kuler uz njega i ima dovoljno jezgara i za strimovanje. Jedini je problem sto trenutno neces moci kupiti neku korektnu graficku a da je ne preplatis tj. da ti se uklopi u budzet, kao i ram vise-manje :) Najbolje bi bilo da malo sacekas ili da trazis neku polovnu graficku u garanciji. To je moje misljenje, mozda neko ima bolju ideju...

NkolaNis

Newcomer
Učlanjen(a)
21.02.2018.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
To ti je najbolja kombinacija, R5 1600 dobijes i kuler uz njega i ima dovoljno jezgara i za strimovanje. Jedini je problem sto trenutno neces moci kupiti neku korektnu graficku a da je ne preplatis tj. da ti se uklopi u budzet, kao i ram vise-manje :) Najbolje bi bilo da malo sacekas ili da trazis neku polovnu graficku u garanciji. To je moje misljenje, mozda neko ima bolju ideju...
Mozes li da mi preporucis neku maticnu napajanje kuciste i ram nesto da pokusam da uklopim hah

Djokara96

PCAXE Member
Učlanjen(a)
26.09.2017.
Poruka
383
Rezultat reagovanja
49
Moja konfiguracija
Maticna Asus prime b350, kuciste MS Industrial Falcon a sto se napajanja tice znam da se na njemu pare ne stede tako da moras tu nesto malo bolje uzeti tipa Seasonic ili Thermaltake SE 620w :)

NkolaNis

Newcomer
Učlanjen(a)
21.02.2018.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Maticna Asus prime b350, kuciste MS Industrial Falcon a sto se napajanja tice znam da se na njemu pare ne stede tako da moras tu nesto malo bolje uzeti tipa Seasonic ili Thermaltake SE 620w :)
Okej, hvala puno.
Da li ovo zavrsava posao?
Ima dve slike

Djokara96

PCAXE Member
Učlanjen(a)
26.09.2017.
Poruka
383
Rezultat reagovanja
49
Moja konfiguracija
Ne, nikako...gledaj nesto da bude tipa 1060 3gb ili 1060 6gb eventualno ako upadne neka 1070 ali mislim ti to izlazi iz budzeta. Amd-ove graficke koje bi tebi odgovaralne su tipa rx 480, 580 i slicno ali su one sad zbog majnovanja preskupe da bi se uopste uzimale u razmatranje.

NkolaNis

Newcomer
Učlanjen(a)
21.02.2018.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ne, nikako...gledaj nesto da bude tipa 1060 3gb ili 1060 6gb eventualno ako upadne neka 1070 ali mislim ti to izlazi iz budzeta. Amd-ove graficke koje bi tebi odgovaralne su tipa rx 480, 580 i slicno ali su one sad zbog majnovanja preskupe da bi se uopste uzimale u razmatranje.
Hvala ti mnogo mnogo. Upravo stavljam sve na papir. Pitacu te pa ako imas vremena ti odgovori ako nemas nema veze snacicu se. A to je da uklopim
Maticnu
Procesor
Ram
Kuciste
Napajanje
Hdd
U 70k din

Markonista

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.02.2017.
Poruka
298
Rezultat reagovanja
16
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Novica
CPU & cooler:
Intel G4560
Motherboard:
H110M
RAM:
8 GB 2133 mhz ddr4
VGA & cooler:
Gigabyte GTX 1050 Ti 4 GB
Display:
LG 32" TV
HDD:
500 GB
Case:
Deep Cool Dukase V2
PSU:
600 LC Power
Mice & keyboard:
Cooler Master Devastor 2
Internet:
SBB 60 Mb/s
OS & Browser:
Windows 8
Hvala ti mnogo mnogo. Upravo stavljam sve na papir. Pitacu te pa ako imas vremena ti odgovori ako nemas nema veze snacicu se. A to je da uklopim
Maticnu
Procesor
Ram
Kuciste
Napajanje
Hdd
U 70k din
Ako uklopis u 70k imaces dovoljno za gtx 1060 6gb

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

peja81

Moderator
Učlanjen(a)