mlnmnc
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 22.02.2020.
- Poruka
- 71
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 3470, LC CC 95
Motherboard:
P8H61-M PRO
RAM:
Kingston 12GB 1333MHz
VGA & cooler:
GTX 1050 TI 4GB ZOTAC
Display:
Grundig 32' 1920*1080
HDD:
HDD TOSHIBA MQ01ABD050
PSU:
LC Power 600h
OS & Browser:
Win 10, Google Chrome
Pozdrav ljudi,
Planiram da uzmem novi PC pa bi mi značio savet oko konfiguracije do nekih 1500€.
Primarno bih ga koristio za gaming — najviše me zanima kako će gurati Grand Theft Auto VI kad izađe, ali bih igrao i druge stvari tipa Cyberpunk 2077 i Red Dead Redemption 2.
Igrao bih na 1080p, pa bih voleo da to bude na nekim high/ultra podešavanjima ako je moguće u tom budžetu.
Ne planiram nikakav overclock, bitno mi je da je mašina stabilna i da ne zuji kao usisivač
Treba mi cela konfiguracija (bez monitora i periferija).
Nisam baš u toku sa novim komponentama pa ne bih da bacim pare bez veze.
Ako imate neke predloge za konkretne komponente ili gotove konfiguracije — pišite.
Hvala unapred!
Planiram da uzmem novi PC pa bi mi značio savet oko konfiguracije do nekih 1500€.
Primarno bih ga koristio za gaming — najviše me zanima kako će gurati Grand Theft Auto VI kad izađe, ali bih igrao i druge stvari tipa Cyberpunk 2077 i Red Dead Redemption 2.
Igrao bih na 1080p, pa bih voleo da to bude na nekim high/ultra podešavanjima ako je moguće u tom budžetu.
Ne planiram nikakav overclock, bitno mi je da je mašina stabilna i da ne zuji kao usisivač
Treba mi cela konfiguracija (bez monitora i periferija).
Nisam baš u toku sa novim komponentama pa ne bih da bacim pare bez veze.
Ako imate neke predloge za konkretne komponente ili gotove konfiguracije — pišite.
Hvala unapred!