Arrow
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.07.2016.
- Poruka
- 2.496
- Rezultat reagovanja
- 161
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 2600 / LC Power Cosmo Cool 120
Motherboard:
Gigabyte B450 AUROS Elite
RAM:
G.Skill SniperX 2x8GB 3000MHz
VGA & cooler:
Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5
Display:
LG 21" IPS Full HD
HDD:
Kingston A400 240GB + WD Blue 500GB
Sound:
Genius SP-HF-160 / AKG K92
Case:
Redragon Grimlock GC-602
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Mice & keyboard:
A4Tech V7M + A4Tech Specter Claw / Redragon Harpe K503
OS & Browser:
Windows 10 64-bit, Opera
Pozdrav svima..
Doslo je vreme da pocnem sa upgradeom audio dela mog setupa..
Menjacu 1 po 1 stvar kroz neko vreme i verovatno pitati za sve.. Posto se ne razumem nimalo u audio opremu..
Prvo sto bih zeleo da uzmem jesu slusalice.. Uglavnom za slusanje muzike i vezbanje gitare..
Video sam kod Vladimira na kanalu TaoTronics TT-BH22..
Potrebno mi je da slusalice mogu da se povezu i preko jacka zbog pojacala na kome vezbam gitaru..
Nije neophodno da su bezicne ili da imaju aktivno prigusivanje zvuka.. Bitan mi je kvalitet zvuka i da su slusalice udobne..
Budzet za slucalice je 80ak eura..
Da li kasnije zameniti prvo zvucnike.. Trenutno imam basic zvucnike od 1000 dinara.. Da daju zvuk u sustini .. ili prvo uzeti zvucnu kartu? Da li uzeti uopste zvucnu kartu ili neki amp?
Doslo je vreme da pocnem sa upgradeom audio dela mog setupa..
Menjacu 1 po 1 stvar kroz neko vreme i verovatno pitati za sve.. Posto se ne razumem nimalo u audio opremu..
Prvo sto bih zeleo da uzmem jesu slusalice.. Uglavnom za slusanje muzike i vezbanje gitare..
Video sam kod Vladimira na kanalu TaoTronics TT-BH22..
Potrebno mi je da slusalice mogu da se povezu i preko jacka zbog pojacala na kome vezbam gitaru..
Nije neophodno da su bezicne ili da imaju aktivno prigusivanje zvuka.. Bitan mi je kvalitet zvuka i da su slusalice udobne..
Budzet za slucalice je 80ak eura..
Da li kasnije zameniti prvo zvucnike.. Trenutno imam basic zvucnike od 1000 dinara.. Da daju zvuk u sustini .. ili prvo uzeti zvucnu kartu? Da li uzeti uopste zvucnu kartu ili neki amp?