Da graficka je nova i trenutno je na snizenju sa 875 na 699 pa sam pitao da li je to dobar deal uz nju cu ici neki Ryzen 5 5600xMislim da je trenutno lose vreme za kupovinu kartice. Sacekaj da jos malo padnu cene, uskoro ce 4000 serija a i njavljen je pad cena grafickih kartica.
Inace dobra je cena to skroz korektna i dobar model kartice, mislim na asus tuf. Naravno sve ovo vazi ukoliko je kartica nova.
sada sam pogledao tu je i asus strix 3070ti za 720evra da li je to bolji deal?Mislim da je trenutno lose vreme za kupovinu kartice. Sacekaj da jos malo padnu cene, uskoro ce 4000 serija a i njavljen je pad cena grafickih kartica.
Inace dobra je cena to skroz korektna i dobar model kartice, mislim na asus tuf. Naravno sve ovo vazi ukoliko je kartica nova.
Iz druge teme (jednoj od mnogih skoro otvorenih od strane dotičnogGde to ima po toj ceni?
... zivim u Nemackoj.
Gde to ima po toj ceni?
I nisam naruceno je to a posle cemo ostalo, hvala svima za predloge i misljenjaJa nebi cekao da mi se ukaze prilika za taj model po toj ceni.
Pa ja sam trenutno dao poslednje pare na nju i nemam do plate nista, ali bice snizenje za bozic i za crni petak a gradovi su nam relativno blizu ja sam iz Bijeljine pa cu se javiti tad ako budes zainteresovan. A ovo snizenje traje do dns ja msl.Nemoj da mi se zahvaljujes vec budi drug pa posalji i meni jednu po toj ceni , moze i malo skuplje. Imam pare neces biti prevaren.
Toliko su budzetske varijante...110-120eAko je ddr5 pao na <130e za 16gb, onda ddr5. Ako je i dalje 500e za 16gb, onda ddr4.![]()
Mh...vidim ima jedan štap 16gb 6400/32 170eJao, jeste, nego sam mislio da je to napajanje iz teme o računaru za sestrića!
A ja se još čudim kako kupuješ napajanje bez proračuna koliko će da troši rgb...![]()
Navukli ga ovi fsp-ovci..Jao, jeste, nego sam mislio da je to napajanje iz teme o računaru za sestrića!
A ja se još čudim kako kupuješ napajanje bez proračuna koliko će da troši rgb...![]()