Da graficka je nova i trenutno je na snizenju sa 875 na 699 pa sam pitao da li je to dobar deal uz nju cu ici neki Ryzen 5 5600xMislim da je trenutno lose vreme za kupovinu kartice. Sacekaj da jos malo padnu cene, uskoro ce 4000 serija a i njavljen je pad cena grafickih kartica.
Inace dobra je cena to skroz korektna i dobar model kartice, mislim na asus tuf. Naravno sve ovo vazi ukoliko je kartica nova.
sada sam pogledao tu je i asus strix 3070ti za 720evra da li je to bolji deal?Mislim da je trenutno lose vreme za kupovinu kartice. Sacekaj da jos malo padnu cene, uskoro ce 4000 serija a i njavljen je pad cena grafickih kartica.
Inace dobra je cena to skroz korektna i dobar model kartice, mislim na asus tuf. Naravno sve ovo vazi ukoliko je kartica nova.
Iz druge teme (jednoj od mnogih skoro otvorenih od strane dotičnog ) :Gde to ima po toj ceni?
... zivim u Nemackoj.
Gde to ima po toj ceni?
I nisam naruceno je to a posle cemo ostalo, hvala svima za predloge i misljenjaJa nebi cekao da mi se ukaze prilika za taj model po toj ceni.
Pa ja sam trenutno dao poslednje pare na nju i nemam do plate nista, ali bice snizenje za bozic i za crni petak a gradovi su nam relativno blizu ja sam iz Bijeljine pa cu se javiti tad ako budes zainteresovan. A ovo snizenje traje do dns ja msl.Nemoj da mi se zahvaljujes vec budi drug pa posalji i meni jednu po toj ceni , moze i malo skuplje. Imam pare neces biti prevaren.
Toliko su budzetske varijante...110-120eAko je ddr5 pao na <130e za 16gb, onda ddr5. Ako je i dalje 500e za 16gb, onda ddr4.
Mh...vidim ima jedan štap 16gb 6400/32 170eJao, jeste, nego sam mislio da je to napajanje iz teme o računaru za sestrića!
A ja se još čudim kako kupuješ napajanje bez proračuna koliko će da troši rgb...
Navukli ga ovi fsp-ovci..Jao, jeste, nego sam mislio da je to napajanje iz teme o računaru za sestrića!
A ja se još čudim kako kupuješ napajanje bez proračuna koliko će da troši rgb...