• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc oko cooler master Seidon 120v

Nervo

Newcomer
Učlanjen(a)
04.04.2016.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pomoc drugari, kada upalim racunar startna temperatura je 61-80c...Restartujem, podignem bios temperatura 70c i pocinje da se penje.

Jos jedan restart sve normalno pokrenem test stabilnosti ne prelazi 50c i tako do sledeceg puta nekada potraje i mesec dana da se pali sve normalno.

Glupo mi da cimam ljude za kuler mozda nije do njega, ne znam kome da se obratim.:mad:

DarkSide

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
05.01.2016.
Poruka
1.235
Rezultat reagovanja
192
Moja konfiguracija
cimaj ih, kuler je sigurno...
probaj da povezes pumpu ditektno na napajanje a ne na plocu posto moze da se desi da ne dobija u startu dovoljno napona pa zato ne hladi...

Nervo

Newcomer
Učlanjen(a)
04.04.2016.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Hvala ti Dark, evo sada sam przio Gta sat vremena i odma ga restartovao i sve ok.
Jedan me lik uplasio kaze da je moguce da je crkao senzor temperature procesora kao jer nije moguce da nagura toliku temperaturu pri paljenju.

Ps. kako da prikacim drirektno na napajanje kada se nema takav konektor.. Ne bi nista da budzim jer je sve pod garancijom (Madjarskom)

DarkSide

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
05.01.2016.
Poruka
1.235
Rezultat reagovanja
192
Moja konfiguracija
moze cpu da nagura tu temperaturu za jako kratko vreme, da se popela jos malo restartovao bi ti se komp. ne budzis nista i ne gubis garanciju, treba ti samo onaj adapter sa molexa na cpu fan.

evo jednog videa gde covek bas to pominje i pokazuje adapter koji ti treba, pusti od 7:40, nije to hladjenje u pitannu ali sva rade na istom principu:

Vrh