MChe
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.10.2018.
- Poruka
- 15
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Pozdrav svima!!Tek nedavno sam nasao PcAxe na Jutubu,odlicno je,skoro sve sam odgledao,Dule i ekipa su stvarno dobri!Evo,moj problem je sledeci,imam prepotopsku graf.kartu GF 9600 GT,koja me je donedavno dobro sluzila,ali mi je napravila toliku stetu u igri koju igram da sam je skoro dezintegrisao sos cekic.Naime ventilator na kartici staje posle sat-dva,kartica se ugreje i dobijam "No Signal" poruku!Posle restarta opet radi kao da se nista nije desilo.Drzim je cisto all the time,pre neki dan sam skinuo ventilator,ocistio detaljno,nauljio,izpsovao,testirao i opet je stao!Drajver je most recent sto se moze naci za njega,gledao sam i na Gugle mogucha resenja,ali nista pametno nisam nasao!
PS:Nemam ovu kartu zbog nostalgije i sl,nego zbog tankog budzeta
Hvala unapred.
PS:Nemam ovu kartu zbog nostalgije i sl,nego zbog tankog budzeta

Hvala unapred.
.Sta da kazem,ne volim promene,cak mi je i windows7 instaliran cim je iziso,ali me osim graficke i maticna zeza,nesto je sa memory slotovima,kad rastavim komp za ciscenje,mada ne diram memoriju,nece posle da mi se digne sistem,pisti kao da je neispravna,pa moram nabijati par puta dok ne dodje sebi,a da dodam jos 2giga nema teorije,onda ga ni sam bog ne bi namestio,prva izgubi kontakt zbog druge.