Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Videcu da nadjem nekog sa tom zvucnom kartom pa da isprobam
Narucio sam u svakom slucaju Gigabyte Auros B450 Elite, Ryzen 5 2600 i G.Skill Sniper 2x8GB 3000MHz..
Kroz par meseci (2 ili 3) planiram da ubacim GTX 1660 / 1660 Ti u ovu konfiguraciju.
Sto me dovodi do poslednjeg pitanja hoce li moje napajanje biti dovoljno za sve to?
Thermaltake Smart SE 530W
ahahaha. Tesko Imam ASUS Maximus VIII HERO plocu i na njoj ROG SupremeFX 2015 8-Channel High Definition Audio CODE
Sta je moj zakljucak u vezi ove integrisane "zvucne kartice"
CREATIVE Audigy 2 ZS se cula pa u najmanju ruku 3x bolje i 2x jace na istoj jacini. Neuporediv zvuk. A kartica kosta 15-20 evra
Nijedna integrusa na maticnoj ne moze da prismrdi pravoj zvucnoj kartici. Ili bar 99% njih.
Sto se tice tog Thermaltake napajanja neko je na forumu spomenuo da je unutra lose oem napajanje i da je iako se to tako ne cini bolja kupovina Raidmax RX-735AP, tj da je unutra bolje napajanje iako po brendu ne bi trebalo tako da bude.
RAIDMAX Thunder RGB Series RX-735AP-R moze da se nabavi po ceni od 5.800 dinara preko KP.
Cisto da pitam da li je normlano da samo sa operom u pozadini temp procesora bude 45-50c? Sa stock kulerom i stock pastom.. Mogu da je zamenim imam rezernu da spustim par stepeni ako ce to pomoci?
A sto slim varijanta? Zbog visine hladnjaka ili nesto drugo? Mislim da je bolje ici na Be Quite Pure Rock cena mu je 34 evra. Vise mi se svidja od slim varijante jer ima jedan heat pipe vise odnosno 4 dok slim ima samo 3