Laslo Tech
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 05.08.2015.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i5-2500,3.7 GHz,HYPER TX3 EVO
Motherboard:
B75MAE33
RAM:
DDR-3 8GB 1600MHZ CORSAIR VENGANCE BLUE
VGA & cooler:
NVIDIA | Gigabyte GTX 560 Ti 1GB GDDR5
Display:
Benq G2220HDA
HDD:
SEAGATE 500GB SATA-3
Case:
MS DRAGON
PSU:
HEC 480W 2X6PIN
Mice & keyboard:
X7 GAMING
OS & Browser:
Windows 8.1,Chrome
Pozdrav svima!!
Pre nekoliko nedelja sam zamenio moju HD 6850MSI,za GTX 560TI Gigabyte!
Moju HD 6850 sam zamenio samo zbog hladjenja i zbog nvidia optimizacije!
E sad pre dva dana poceli su problemi,pucanje drajvera,random izbacivanje iz igrica sa dx problemom,reinstalirao sam windows i bilo je isto,probao sam i starije drajvere i isto je bilo,ceo YT i google sam pregledao i nista nisam nasao.....
Posle sam ugasio sve ventilatore u kucistu posto imam bas dosta,i sve je radilo kako treba,onda sam posumnjao u napajanje....
Danas kad sam upalio kompjuter sve je radilo kako treba,ali cim sa upalio GTA V za 5 min slika se zamrzla i nista nisam mogao raditi samo restartovati komp,ali zvuka je bilo u pozadini!
Kada sam restartovao komp e od onda vise windows nisam video.... bile su neke linije zelene....
Evo i slike : http://www.dodaj.rs/f/3X/As/RjNmIv9/118555917203090047708171.jpg
Isao sam odma da vratim graficku i da mi daju staru ali na godisnjem su do 17.
Ako neko znas bilo sta neka mi javi!! Pozz!
Pre nekoliko nedelja sam zamenio moju HD 6850MSI,za GTX 560TI Gigabyte!
Moju HD 6850 sam zamenio samo zbog hladjenja i zbog nvidia optimizacije!
E sad pre dva dana poceli su problemi,pucanje drajvera,random izbacivanje iz igrica sa dx problemom,reinstalirao sam windows i bilo je isto,probao sam i starije drajvere i isto je bilo,ceo YT i google sam pregledao i nista nisam nasao.....
Posle sam ugasio sve ventilatore u kucistu posto imam bas dosta,i sve je radilo kako treba,onda sam posumnjao u napajanje....
Danas kad sam upalio kompjuter sve je radilo kako treba,ali cim sa upalio GTA V za 5 min slika se zamrzla i nista nisam mogao raditi samo restartovati komp,ali zvuka je bilo u pozadini!
Kada sam restartovao komp e od onda vise windows nisam video.... bile su neke linije zelene....
Evo i slike : http://www.dodaj.rs/f/3X/As/RjNmIv9/118555917203090047708171.jpg
Isao sam odma da vratim graficku i da mi daju staru ali na godisnjem su do 17.
Ako neko znas bilo sta neka mi javi!! Pozz!