Proday
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.827
- Rezultat reagovanja
- 114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Drugari, pošto sam već odavno ispao iz hardwerskih voda, ovim putem molim za pomoć. Treba mi monitor za posao i office, kontao sam 27" da je optimalno za duži rad ali i igranje.
U obzir dolaze i polovni monitori u Nemačkoj. Od bitnijih stvari mi je da ima zvučnike (ne i da mora), hdmi i dp, 144+ hz refresh, ravan ili zakrivljen tu već nisam pametan. Nekako preferiram Asus rog pa sam našao par komada da pitam valja li šta... ili bilo koji drugi predlog po vama za ove novce. Da li su počeli opet da se prave 16:10 monitori, to mi je uvek bio bolji odnos od 16:9?!
Unapred zahvalan.
Ili pak ovako neku grdosiju ako je isplativo...
U obzir dolaze i polovni monitori u Nemačkoj. Od bitnijih stvari mi je da ima zvučnike (ne i da mora), hdmi i dp, 144+ hz refresh, ravan ili zakrivljen tu već nisam pametan. Nekako preferiram Asus rog pa sam našao par komada da pitam valja li šta... ili bilo koji drugi predlog po vama za ove novce. Da li su počeli opet da se prave 16:10 monitori, to mi je uvek bio bolji odnos od 16:9?!
Unapred zahvalan.
PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de
Kleinanzeigen: PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen - Jetzt in Hamburg Schnelsen finden oder inserieren! - kleinanzeigen.de
www.ebay-kleinanzeigen.de
Kleinanzeigen: PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen - Jetzt in Moisling finden oder inserieren! - kleinanzeigen.de
Ili pak ovako neku grdosiju ako je isplativo...
Kleinanzeigen: PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen - Jetzt in Hemmoor finden oder inserieren! - kleinanzeigen.de