Gojke
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.02.2020.
- Poruka
- 85
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
Menjao sam bratu na laptopu sa hard diska na SSD, usput covek mu je davno prodao laptop i napisao je u oglasu da ima 8GB rama, cak i kada proverite pise 8, medjutim juce kad sam mu postavljao SSD, i reko ajde usput da obrnem plocu i zamenim mu pastu i imam sta da vidim, modul od 4GB.
U tom slucaju ajde reko da proverim u biosu sta pise, i tamo je pisalo isto, otkacim ja baterijicu za bios, i u podesavanjima biosa vratim bios na fabricko i odradim update najnovijeg biosa, i odradim nov sistem na SSD sto je kupio(nov) i idalje pise 8GB rama.
Evo slika, ako sam nesto propustio da je sakriven jos jedan modul ili je nesto drugo u pitanju, bio bi zahvalan na informaciji, jako me interesuje, nikad nisam cuo za ovako nesto a kamo li video.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
U tom slucaju ajde reko da proverim u biosu sta pise, i tamo je pisalo isto, otkacim ja baterijicu za bios, i u podesavanjima biosa vratim bios na fabricko i odradim update najnovijeg biosa, i odradim nov sistem na SSD sto je kupio(nov) i idalje pise 8GB rama.
Evo slika, ako sam nesto propustio da je sakriven jos jedan modul ili je nesto drugo u pitanju, bio bi zahvalan na informaciji, jako me interesuje, nikad nisam cuo za ovako nesto a kamo li video.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk