share
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 444
- Rezultat reagovanja
- 27
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz OC 4.5GHz i Cooler Master V8
Motherboard:
MAXIMUS IV EXTREME-Z
RAM:
Kingston Technology HyperX Predator 4x4gb 16GB Kit (2x4GB) 2400MHz DDR3
VGA & cooler:
XFX 580 4GB
Display:
Philips 325E1C/00
HDD:
SAMSUNG 860 EVO 250GB / Kingston SKC600 512GB / WD 1T
Sound:
NEO 5.1
Case:
COOLER MASTER HAF 922 RC-922M-KKN1-GP
PSU:
Thermaltake Smart SE 730W
Optical drives:
no
Mice & keyboard:
Logitech G19 i MX518
Internet:
120mbs
OS & Browser:
WINDOWS 10 64bit
Pozdrav ljudi.
E ovako imam Telemach internet 60mb, oni kada su mi uvodili internet postavili su mi i ovaj ruter. Internet radi ali ne onako kako bi trebalo za 60mb, speed test pokazuje 56mb +-, dosta često internet uspori da moram da ga isključim da bi to radilo kako treba (povezan je računar i 2 laptopa, I 2 mob. telefona na wifi). Kao da nije nešto dobro podešeno u samom ruteru. Zbog potrebe WiFi signala po čitavom stanu, kupio sam još jedan Tenda router koji sam podesio kao Universal repeater mod, i dosta put mi se desi da mi prijavi da nema signala ili ti sukob IP adresa (kada ugasim pa upalim Cisco ruter tek onda proradi)
Da li sam ja dobro podesio Tendu? (Cisco ruter nisam nista podešavao).
Sent from my H2 using Tapatalk
E ovako imam Telemach internet 60mb, oni kada su mi uvodili internet postavili su mi i ovaj ruter. Internet radi ali ne onako kako bi trebalo za 60mb, speed test pokazuje 56mb +-, dosta često internet uspori da moram da ga isključim da bi to radilo kako treba (povezan je računar i 2 laptopa, I 2 mob. telefona na wifi). Kao da nije nešto dobro podešeno u samom ruteru. Zbog potrebe WiFi signala po čitavom stanu, kupio sam još jedan Tenda router koji sam podesio kao Universal repeater mod, i dosta put mi se desi da mi prijavi da nema signala ili ti sukob IP adresa (kada ugasim pa upalim Cisco ruter tek onda proradi)
Da li sam ja dobro podesio Tendu? (Cisco ruter nisam nista podešavao).
Sent from my H2 using Tapatalk