piksi
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 25.05.2012.
- Poruka
- 441
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Pentium 4
CPU & cooler:
Northwood P4 3.4GHz & Asus Silent Knight Moddovan
Motherboard:
Asus P4P800 Deluxe
RAM:
1+1 GB Kingston
VGA & cooler:
X1950 PRO AGP 512mb & Artic Cooling Accelero X2 Mod
HDD:
200GB MAXTOR, 300GB SAMSUNG, 320GB WD & 500GB WD
Sound:
Creative Sound Blaster Audigy
Case:
Xigmatek Asgard II
PSU:
Chieftec GSP-400AA-101 A
Optical drives:
Philips DVD/RW
Mice & keyboard:
Gigabyte GM-M6880 & Genius
pozdrav.zanima me dal znate il ste imali slican problem...pa da mi kazete sta moze biti uzrok.Konfiguracija je sledeca:
CPU: Intel 3.4GHz Northwood
MB: Asus P4P800 Deluxe
Mem: 1+1 GB Kingston
HDD: 500GB WD
PSU: Chieftec GSP-400AA-101 A
DVD/RW: Philips DVD/RW
VGA: X1950 PRO AGP 512mb
koristio sam normalno,sve sljakalo i nisam ga palio jedno vreme i kad mi nesto trebalo,kad da ga upalim ono nema slika na ekranu,zapisti 2 puta,koliko sam gledao pisalo je da je to problem oko memorije na grafickoj....pokusao tako nekoliko puta i upalilo posle 3 al tad sam se slogirao kad sam video da se pojavili BS na HDD-u...i tako ostalo..radilo neko vreme bez problema....posle odredjenog vremena ja probam ponovo da upalim kad isti slucaj...odnesem kod burazera kad ono na ekranu par tackica crvenih .odneo kod servisera i kaze mi da je problem u memoriji graficke i da nije siguran dal ce moci da je opravi. e sad ja sumnjam da ga je napajanje sredilo...al radelo je normalno....sta vise pitao servisera on kaze da je stara graficka i da se to desava samo od sebe....ajd sta vi mislite?
CPU: Intel 3.4GHz Northwood
MB: Asus P4P800 Deluxe
Mem: 1+1 GB Kingston
HDD: 500GB WD
PSU: Chieftec GSP-400AA-101 A
DVD/RW: Philips DVD/RW
VGA: X1950 PRO AGP 512mb
koristio sam normalno,sve sljakalo i nisam ga palio jedno vreme i kad mi nesto trebalo,kad da ga upalim ono nema slika na ekranu,zapisti 2 puta,koliko sam gledao pisalo je da je to problem oko memorije na grafickoj....pokusao tako nekoliko puta i upalilo posle 3 al tad sam se slogirao kad sam video da se pojavili BS na HDD-u...i tako ostalo..radilo neko vreme bez problema....posle odredjenog vremena ja probam ponovo da upalim kad isti slucaj...odnesem kod burazera kad ono na ekranu par tackica crvenih .odneo kod servisera i kaze mi da je problem u memoriji graficke i da nije siguran dal ce moci da je opravi. e sad ja sumnjam da ga je napajanje sredilo...al radelo je normalno....sta vise pitao servisera on kaze da je stara graficka i da se to desava samo od sebe....ajd sta vi mislite?