• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 88 – Oktobar 2015

SolidChief

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Poruka
19
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kakav gaming mesec za nama! Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Super Mario Maker, SOMA, Until Dawn, FIFA 16, Mad Max, Destiny: The Taken King… Od čega početi!

MGSV: The Phantom Pain je igra koja je solidno podelila redakciju, pre svega dva najokorelija fana serijala. I iako su se autor opisa i urednik generalno slagali oko dobrih i loših strana igre, jedan je prilično čvrsto zastupao ocenu 10/10 dok je drugi svoj „Revengeance“ prema Konamiju, Kojimi ili ko je god odgovoran za nedovršenu i očigledno zbrzanu igru, hteo da ispolji jednom osmicom. Obojica kao ulog na sto stavljaju stotinak sati provedenih u igri, kao i ko zna koliko sati provedenih uz ceo serijal. Konačni ishod – 9/10. Igra je odlična, ali za razliku od mnogih drugih gaming publikacija, mi smo imali vremena da je pređemo do samog kraja i budemo u stanju da je sagledamo u celosti.

Još jednu devetku je odneo i Super Mario Maker. Nintendo je još jednom uspeo da napravi naslov za koji smo apsolutno sigurni da će doživeti legendarni status. Wii U svakako ulazi u istoriju kao najneuspelija kućna konzola koju je Nintendo napravio, ali ako pogledamo ponudu igara za ovaj sistem, makar nam je drago da Nintendovi timovi koji razvijaju igre i dalje znaju vrlo dobro šta rade.

Horor repertoar ovog meseca čine SOMA koju je vredelo čekati i jedan od sleeper hitova godine Until Dawn. Destiny je ušao u drugu godinu znatno jači u odnosu na igru koja je lansirane prošle godine. Mad Max iako pomalo dosadan, može da prođe ako vam se dopao film i ako ste željni još malo akcije. FIFA je ove godine prilično dobra, ali na žalost zbog problema na granicama nismo na vreme dobili PES, pa nismo bili u mogućnosti da napravimo direktno poređenje dva fudbalska titana među video igrama. Negde između Srbije i Hrvatske je izgleda ostala i naša review kopija Tearaway Unfolded, koju takođe nismo dobili na vreme da bi stigli da pripremimo opis.

Sledeći mesec takođe stiže gomila velikih i malih, potencijalno dobrih naslova. Ulazimo u udarni termin godine kada su u pitanju video igre. Jedva čekamo da zajedno sa vama ispratimo finiš ove prilično jake gaming godine.

Oktobarski PLAY! Zine možete preuzeti sa: www.play-zine.com



Flash vesti

13th Page

REPLAY:
Half-Life

BETA TEST:
Rainbow Six Siege

UKRATKO

STEAM EARLY ACCESS:
Bounty Train
Warshift

REVIEW:
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Destiny: The Taken King
FIFA 16
Super Mario Maker
Until Dawn
SOMA
Mad Max
Satellite Reign
Act of Aggression
Blood Bowl 2
Onikira: Demon Killer
Stasis
Hacknet
Out of the Park Baseball 16

HARDWARE:
Asus Strix Tactic Pro
Steelseries Apex M800
Asus Zenbook pro UX501W

MINECRAFT BLOK

MODDING SCENA

FANTASY TALES

Hearthstone specijal
 
Vrh