• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 101 - Februar 2017

Sawovsky

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
08.02.2017.
Poruka
10
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Prošao je nekako i januar, standardno dugačak mesec (i bukvalno, i po osećaju, da l’ zbog praznika i zime, zaista ne znamo). Nit dužeg meseca nit manje igara za igranje, bar kada su „bombe“ u pitanju. Tu se izdvaja Resident Evil 7, svakako igra meseca, a i mnogo više od toga. Prva prava VR AAA koju smo dobili, i pokazatelj svetle budućnosti ove tehnologije i generalno ovog vida igranja igara.

Na Dalekom istoku nisu bili toliko tihi u prvom mesecu godine, pa nas je januar zaista pošteno nagradio konzolaškim naslovima – Flame in the Flood, Gravity Rush 2, Nioh, Tales of Berseria, Kingdom Hearts HD 2.8…

Kad smo kod Dalekog istoka, posebno bi izdvojili igru Detention , mali biser koji nam je stigao sa Tajvana, a koji nam priča jednu sjajnu horor priču u najboljem duhu Silent Hill serijala.

Još smo na istoku, ovoga puta u Kini, odakle nam je kompanija Redragon donela veoma zanimljiv izbor gejming periferija po pristupačnim cenama. Ukoliko ste oduvek želeli kvalitetnu mehaničku tastaturu, ali niste imali novca da priuštite tradicionalno skupe modele, bacite pogled na Redragon recenzije, iznenadiće vas kvalitet koji donose po pristupačnoj ceni.

Svakako najuzbudljiviji događaj u januaru se desio 13. januara, kada je izvršena zvanična promocija Nintendo Switch konzole, gde smo saznali da će svetska cena biti 300 dolara i da nam konzola stiže 3. marta. Nintendo možete da volite ili ne, ali Switch nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pregurali smo dakle nekako i januar, prošli 100. jubilarni broj našeg časopisa i ušli u 11. godinu našeg postojanja! Želja nam je da 2017. godinu obeležimo kao godinu značajnog napretka časopisa (nije da do sada nismo bili mnogo dobri :) ), i želimo da svi vi budete tu sa nama i pratite taj napredak, jer napredujemo zbog vas!

Časopis možete preuzeti na sledećem linku: PLAY! Zine 101 – Februar 2017Flash (vesti)
13th Page
CES Specijal
BETA:

Ghost Recon Wildlands

REVIEWS:
World of Final Fantasy
Tales of Berseria
Nioh
Gravity Rush 2
This War of Mine
Resident Evil 7 Biohazard
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
Flame in The Flood
Videokid
Double Dragon 4
Detention
EDITORIJAL:

Diablo 1 – Jubilarna zakrpa
Za sve postoji prvi put
Contra – 30 goina legende
INTERVJU:

OMSI Beogradska edicija

HARDWARE:

Sapphire Nitro+ RX480 8GB
Redragon Devarajas i Usas
Steel Series Rival 500
M220 silent M330 silent plus
HEARTHSTONE SPECIJAL:

Pritajene zvezde Gadgetzan ekspanzije

REINSTALACIJA:

Deus Ex – Revision
 
Vrh