Killjoy_NS
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.03.2020.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 74
Moja konfiguracija
Pa to jeste, nema šta. Lepše je sa vodenim. Ja sam uzeo neki Arctic Freezer A36 black, dva ventoša....lagana montaža.....cpu ide do 70-75c kad nešto pržim....igricu i sl...Ja volim da mi komp izgleda fensi, pa pazi zavisi od procesor do procesora ne ide uzeti neku ryzen 7 ili i7 i jace modele i ne overclockati ga, tu treba dobro vodeno hladjenje 240mm+, ako imas 5800x probaj kad budes pri novcu neki raidmax odlicni su verovao ili ne i jako lepi, a ako imas vise para neki aorus, rog, ili nzxt ako ti se bas daju pare![]()
Pušta sam i Cinebench....ne znam ni ja zašto....ne lože me više ti testovi kao 3DMark pre 20 godina....
Da, imam Ryzen 5800X ali ja sam komplikovana osoba. Ja ne klokujem ništa.
Da, pre 100 godina dizao FSB na Bartonu....malo štelovao ram.....s vremena na vreme i to je to.
Ja sam od onih nevernika. Ako hoćeš 7000MHz.....kupi cpu sa 7000MHz.
Nemoj mu skraćivati životni vek.
Mada....to je nekad važilo....sad više ni sam ne znam da li grešim ili sam u pravu.
Navika jednostavno. Ništa ne klokujem osim sada XMP ako se to može nazvati klokovanjem.
Kao što su u današnje vreme svi zapeli za VPN......a to se nekad zvalo PROXY i zezalo se u pretraživaču....nije ista stvar, ali radi slično...omogućava ti pristup takoreći.
Svakako hvala na predlogu, ali nešto sam skeptik prema tom RAIDMAX-u. Kakav je brend? Pouzdan?
U stvari, skeptik sam prema svakom brendu koji ne poznajem.