Kabal?bacaj to u kantu...
taj apc ima cudan kabal sto ide u struju nez kako to ide valjal ovajNisu kvalitetni gotovi produzni kablovi, pogotovu u slucaju ako je kupljen kod kineza. Najbolje je da sastavis sam, jako prost posao. Ili da kupis nesto brendirano tipa APC.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
nema gaSmanji overklok
ma nez ja to otvarat uzet cu ovaj novIli sačuvaj za jelku..
Al ga je kinez opravio svaka mu čast
edit;Ili otvori pa vidi dal neki kontakt lose stoji...
Nema ovo je običan utikac?taj apc ima cudan kabal sto ide u struju nez kako to ide valjal ovaj
Razdelilec REV (6-delni, črn, 250 V)
Šest vtičnic Zaščita za otroke Ergonomsko oblikovan varnostni čep Visoka kvalitetawww.bauhaus.si
dobro da sam bacio bacio sam na komp ove godine 1000eur bacio sam jos jednu temu za internet pa ko zna nek piseRačunar si mogao bukvalno da spališ. Kabl je loš i zbog toga je varničio.
Послато са Redmi Note 9 помоћу Тапатока
Vrati ga iz kante probaj jos koji put koliko mu treba da sevne...danas se desilo da se resetuje ono dugme ugasi i upali samo bez diranja i sjevne sve komp mi se restuje bacio sam ga, moze li bit do kompa neki kvar ili je kabal
Barem ima 'lightning effect' pri paljenju, poveze sa asus aura sync bog da ga vidi.Ja ipak mislim da je najveci propust kod tog produznog sto nema RGB ili bar ne potpuni. Od RGB-a si imao samo B