SlavenK
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 11.04.2012.
- Poruka
- 1.366
- Rezultat reagovanja
- 1.498
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-13700k/ ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 280
Motherboard:
ASUS PRIME Z-790P
RAM:
Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MHZ 2x16gb
VGA & cooler:
MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X
Display:
DELL Alienware AW2720HFA 240hz / DELL S2721HN
HDD:
KINGSTON A2000 SSD M.2 500GB, WDC WD3200AAJS-00L7A0, Seagate Expansion 1TB, Toshiba P300 2TB
Sound:
Microlab FC330/ Logitech G PRO X Wireless
Case:
Fractal Design Define 7 White
PSU:
Fractal Ion Gold 850W
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 / Logitech PRO X TKL
Internet:
Supernova 350/20
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit, Google Chrome
Other:
PS5; Iphone 13 Pro
Pozdrav drugari,
Izvinjavam se ako sam omasio mesto gde bi ova tema trebala da se pokrene.
Zelim da predjem na Ryzen (ne znam koji jos uvek), pa sam razmisljao i dosao do zakljucka da bi bilo najbolje da prodam moje komponente/ pc. E, sad, zeleo bih da mi pomognete u vezi cene mojih komponenti, koja cena bi bila ok.
I samim tim da mi pomognete oko toga sta bih trebao uzeti, koji procesor, ram i maticnu. Grafa mi ne treba, jer mi sutra stize 1080ti.
Moje komponente:
1. Procesor: Intel Core i7-3770 bez K
2. Maticna ploca: Asus P8Z77-V LX
3. Ram memorija: 2x4GB Silicon Power DBLT4GN568S & 8gb HiperX Fury 1866hz (kupljena pre mozda 2 meseca)
4. Graficka Kartica: Radeon RX 480 GAMING 4GB (kupljena 03.02.2017 u emiju, nikad nije majnovala da se razumemo, sta vise skroz malo je i koristena)
5. Kuciste: Antec GX300 Window
Znaci, od ovog novca zelim da kupim Ryzen neki, maticnu, ram i kuciste. Ostalo mi nista nije potrebno.
Ako nesto znaci, nista od komponenata nije kupljeno polovno, sve sam ih ja licno kupio nove. Za neke jos uvek posedujem originalnu ambalazu pa i racune (naravno garancije su istekle osim za ram hyperX i graficku)
Hvala Vam mnogo po 100ti put!
Izvinjavam se ako sam omasio mesto gde bi ova tema trebala da se pokrene.
Zelim da predjem na Ryzen (ne znam koji jos uvek), pa sam razmisljao i dosao do zakljucka da bi bilo najbolje da prodam moje komponente/ pc. E, sad, zeleo bih da mi pomognete u vezi cene mojih komponenti, koja cena bi bila ok.
I samim tim da mi pomognete oko toga sta bih trebao uzeti, koji procesor, ram i maticnu. Grafa mi ne treba, jer mi sutra stize 1080ti.
Moje komponente:
1. Procesor: Intel Core i7-3770 bez K
2. Maticna ploca: Asus P8Z77-V LX
3. Ram memorija: 2x4GB Silicon Power DBLT4GN568S & 8gb HiperX Fury 1866hz (kupljena pre mozda 2 meseca)
4. Graficka Kartica: Radeon RX 480 GAMING 4GB (kupljena 03.02.2017 u emiju, nikad nije majnovala da se razumemo, sta vise skroz malo je i koristena)
5. Kuciste: Antec GX300 Window
Znaci, od ovog novca zelim da kupim Ryzen neki, maticnu, ram i kuciste. Ostalo mi nista nije potrebno.
Ako nesto znaci, nista od komponenata nije kupljeno polovno, sve sam ih ja licno kupio nove. Za neke jos uvek posedujem originalnu ambalazu pa i racune (naravno garancije su istekle osim za ram hyperX i graficku)
Hvala Vam mnogo po 100ti put!
Poslednja izmena: