• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pitanje oko sponzorisanja nekog buduceg moda

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Supremacy EVO waterblock)
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
VGA & cooler:
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2 / 1TB WD Blue
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Kao prvo,neznam dali sam otvorio temu na dobrom mestu,ali sta sad....naime interesuje me,dali bi se recimo u zemlji Srbiji mogla ostvariti neka saradnja sa kancelarijama Cooler Master-a,Asus-a,Gigabyte-a,MSI-a,ili bilo kog drugog proizvodjaca hardvera,u vezi sponzorisanja nekog moda,da budem precizniji,dali bih JA uspeo da ostvarim neku saradnju sa pomenutim proizvodjecima,kada bih se recimo odlucio da radim neki sledeci ozbiljniji mod,ili je ta prica oko sponzorisanja kod nas u Srbiji vec unapred osudjena na propast?Iskren da budem,ne planiram da se zaustavim na ovome sto sam do sad uradio,naravno da razmisljam o nekom sledecem modu u nekoj skorijoj buducnosti,ali naravno finansijska situacija kod nas nije nimalo sjajna,pa bi bilo lepo kada bi se mogla ostvariti neka saradnja sa bilo kojim proizvodjacem hardvera,za bilo sta.Svi predlozi,sugestije,vasa iskustva,su mi dobrodosli.Temu sam postavio cisto da cujem vase misljenje o mojoj ideji.:wave:

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Pa ako može JBL i illidan, zašto ne bi mogao i ti? E sad kako tačno, to već ne znam. :) U svakom slučaju, samo napred! :)

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Pa,najgore sto neznam,zato sam i postavio pitanje,da vidim sta ce reci oni stariji i iskusniji ;)

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Evo mog mišljenja (ustvari, ovo je više objašnjenje kako doći do toga što ti i ostali ozbiljni moderi žele)

Ta ideja koje je tebi sada sinula je na žalost veoma stara :( Sada je "Polu-moguće" je, da se tako izrazim. JBL je na naše insisitranje i na osnovu njegove MDPC priče dobio od CM-a Cosmos 2, napajanje, ventilatore, kuler. Još uvek jurimo ostale komponente za njegov budući mod tj grafičke karte, matičnu ploču, procesor, RAM i ostalo... Ideja je bila da se novi mod predstavi na CE&HA sajmu, ali do toga nije došlo upravo zbog nedostatka sponzorstva. Recimo, u Srbiji se do sada prodalo 10ak Cosmos 2 kućišta. Sami izvucite proračun da li će biti prostora za još jedno takvo sponzorstvo, ako se takav trend nastavi...:( Vendori ne vide u tome benefite, a da bi sve bilo kako treba moraju da svi budu zadovoljni u priči, inače to nema nikakvog smisla onda...
Elem, verujem da će ovako nešto biti moguće tek kada se kod nas bude pojavilo barem 10ak modova kao što je tvoj, JBL-ov, neSSa-in, OCz-ov, MegaSkot-ov, Illidanov i sl. To je inače i jedan od razloga zašto ste pozvani da učestvujete u novom projektu o kome još javno ne bi smo trebali da pričamo ;) Ja pokušavam koliko je u mojoj moći da tu priču izguram.
Elem, ono što hoću da kažem, da možda prostora i ima, ali samo ako me budete pažljivo slušali i uradili tačno šta Vam kažem. Znam da prethodna rečenica zvuči prepotentno, ali to je tako, meni je svaki aspekt kompletne problematike jasan, pa dajem sebi za pravo da to izjavim. Ne želim ni da ovo zvuči prepotentno, ali ako pcaxe te ne uradi ne znam ko će to u Srbiji da odvede na viši nivo.
U principu, sada guramo JBL-a jer se realno pokazao kao najozbiljniji modder, on treba da skupi kredit i "bodove" za pcaxe komunu i verujem da će to da uradi sigurno ;) U prošlosti je još jedan modder je pre njega dobio šansu (nebitno ko je to) nije je iskoristio na pravi način, nije se držao dogovora i sl, tu smo izgubili "bodove", ali na svu sreća imali smo dosta kredita. Dakle, možemo da očekujemo da će to u budućnosti da bude bolje.
Konkretno sinda, na tebe računamo ozbiljno u budućnosti. Kažem "mi" i pod tim mislim na pcaxe komunu. Tražiti solo hardver je veruj mi na reč mukotrpan i praktično skoro pa nemoguć posao... Jedino kao komuna možemo da probijemo ovu priču kako treba i na pravi način, jer sve ostalo će se svesti na solo akciju koja može ali i ne mora da uspe...

:wave:

MegaSkot

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
2.606
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
Iz ličnog iskustva: od MSI, nema ništa. Ja čak nisam tražio komponent(u)e na poklon, nego eventualni rabat ili sl., ali ni da čuju. Recimo da mi nisu dali ni da ostvarim garanciju na ploču, koju su ONI poklonili, tj. dobio je na nagradnoj igri gde su oni bili jedan od sponzora. Ovako je bilo pre godinu dana, ne verujem ni da je sada bolje ali se nadam da grešim.
Da ne bude zabune, pod MSI mislim na Nikolu (Omnik), izuzetno arogantan dečak.

Poslednja izmena:

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Evo mog mišljenja (ustvari, ovo je više objašnjenje kako doći do toga što ti i ostali ozbiljni moderi žele)

Ta ideja koje je tebi sada sinula je na žalost veoma stara :( Sada je "Polu-moguće" je, da se tako izrazim. JBL je na naše insisitranje i na osnovu njegove MDPC priče dobio od CM-a Cosmos 2, napajanje, ventilatore, kuler. Još uvek jurimo ostale komponente za njegov budući mod tj grafičke karte, matičnu ploču, procesor, RAM i ostalo... Ideja je bila da se novi mod predstavi na CE&HA sajmu, ali do toga nije došlo upravo zbog nedostatka sponzorstva. Recimo, u Srbiji se do sada prodalo 10ak Cosmos 2 kućišta. Sami izvucite proračun da li će biti prostora za još jedno takvo sponzorstvo, ako se takav trend nastavi...:( Vendori ne vide u tome benefite, a da bi sve bilo kako treba moraju da svi budu zadovoljni u priči, inače to nema nikakvog smisla onda...
Elem, verujem da će ovako nešto biti moguće tek kada se kod nas bude pojavilo barem 10ak modova kao što je tvoj, JBL-ov, neSSa-in, OCz-ov, MegaSkot-ov, Illidanov i sl. To je inače i jedan od razloga zašto ste pozvani da učestvujete u novom projektu o kome još javno ne bi smo trebali da pričamo ;) Ja pokušavam koliko je u mojoj moći da tu priču izguram.
Elem, ono što hoću da kažem, da možda prostora i ima, ali samo ako me budete pažljivo slušali i uradili tačno šta Vam kažem. Znam da prethodna rečenica zvuči prepotentno, ali to je tako, meni je svaki aspekt kompletne problematike jasan, pa dajem sebi za pravo da to izjavim. Ne želim ni da ovo zvuči prepotentno, ali ako pcaxe te ne uradi ne znam ko će to u Srbiji da odvede na viši nivo.
U principu, sada guramo JBL-a jer se realno pokazao kao najozbiljniji modder, on treba da skupi kredit i "bodove" za pcaxe komunu i verujem da će to da uradi sigurno ;) U prošlosti je još jedan modder je pre njega dobio šansu (nebitno ko je to) nije je iskoristio na pravi način, nije se držao dogovora i sl, tu smo izgubili "bodove", ali na svu sreća imali smo dosta kredita. Dakle, možemo da očekujemo da će to u budućnosti da bude bolje.
Konkretno sinda, na tebe računamo ozbiljno u budućnosti. Kažem "mi" i pod tim mislim na pcaxe komunu. Tražiti solo hardver je veruj mi na reč mukotrpan i praktično skoro pa nemoguć posao... Jedino kao komuna možemo da probijemo ovu priču kako treba i na pravi način, jer sve ostalo će se svesti na solo akciju koja može ali i ne mora da uspe...

Pa,i predpostavljao sam da je situacija teska,i shvatam da je sigurno lakse izgurati nesto kao vecina,tj zajednica (u ovom slucaju PCAXE) nego li ici individualno od vrata do vrata....msm,ja opet kazem,svakako i ne planiram da radim nista novo u skorije vreme,jako sam istrosen(pre svega psihicki) od prethodnog projekta,ali kad se baterije napune sigurno cu ici dalje :)sto se JBL-a tice,u potpunosti razumem zbog cega ste izabrali da pogurate bas njega,covek se vec dva puta dokazao,i to na najvisem mogucem nivou,i tu nema sta da se prica,njegov rad je dosta uticao i na moje razmisljanje o modingu,o celom radu i trudu,i kako sve to svaki put podici na neki novi nivo....

klaywert

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.01.2011.
Poruka
127
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 3220
Motherboard:
Gigabyte GA-Z77M-D3H
RAM:
4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
EVGA 9800GT 512MB DDR3
Display:
LG W2242T
HDD:
SEGATE 1TB / WD 320GB
Sound:
INTERGRATED
Case:
COOLERMASTER SILENCIO 550
PSU:
CHIEFTEC 650W MODULAR
Optical drives:
OPTIARC DVDRW
Mice & keyboard:
A4TECH XL750BK / CM R8
Internet:
KABLOVSKI
OS & Browser:
WIN 7 ULTIMATE 64BIT
Mislim da bi pre u susret, mislim, izašli iz PIN-a za blueberry kućišta, jer kućišta nisu skupa, materijali za izradu u opšte nisu loša. Ali oko hardvera je to sve pod velikim znakom pitanja, ja sam hteo da organizujem takmičenje u CS i Doti i tražio sam kod svih uvoznika sa kojima već dugo godina sarađujem 10 konfiguracija koje zbog tih igara i ne moraju biti ništa nabudžene i da se nakon turnira prodaju po nekoj zanimljivoj i simboličnoj ceni, a pobednik da dobije jednu, niko od njih nije hteo ni da čuje.

ThePocetnik

Moderator
Učlanjen(a)
30.03.2009.
Poruka
5.087
Rezultat reagovanja
25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
Nazalost do sponzorstva se tesko dolazi, a umesto da sponzorisu ovakve projekte(modove) za koje se daleko cuje mnogi radije odluce da se reklamiraju na radiju ili TV-u i plate mnogo mnogo vise, a pitanje je da li ce da im se to isplati koliko bi im se isplatila besplatna reklama po IT forumima zbog MOD-a isl.

deluxe

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.02.2012.
Poruka
2.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Acer Aspire V3-771G
CPU & cooler:
Intel Core i3-2328M 2.2GHz - 3MB L3 / heatsink cooler
Motherboard:
Acer VA70 HC - Intel HM77 Chipset
RAM:
A-Data 4GB DDR3 1333MHz CL 9-9-9-24 1T
VGA & cooler:
Intel HD3000 & Nvidia GT630M 1GB GDDR3 128bit / heatsink cooler
Display:
AUO HD+ 17.3" 1600x900 LED
HDD:
Seagate Momentus SATA2 500GB ST9500325AS
Sound:
Realtek HD Audio / Dolby Home Theater 2.0
Case:
Aspire V3-771G
PSU:
Acer 6-cell 48Wh
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Mice & keyboard:
Gigabyte GM-M6800
Internet:
Telemark 2048 KB / 256 KB
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate x64 SP1 & Opera Next v15.0
Other:
Bluetooth 4.0
Evo ja cu se pridruziti zajednici pcaxe modera najkasnije do Mart-a (finansije, treba mi oko 200K samo za komponente) ako ce to doprineti da sakupimo jos bodova i izguramo JBL-a za puno sponzorstvo. Ja cu dati sve od sebe da mod bude dostojan MDPC ali je prvenstveno mod za moju dusu. Ja ne zelim da me iko "gura napred" niti zelim sponzorstvo, mod ce biti objavljen na pcaxe iskljucivo da sakupimo jos bodova i da doprinesem nesto zajednici, kako modera tako i komune pcaxe. Edit: Kazem JBL-a da "izgruramo" jer je najblizi cilju a isto tako i da pokusam i tebi sinda da doprinesem kako bi dobio sponzorstvu i svima ostalima koji hoce isto. Eto da ne bude zabune.

Poslednja izmena:

Shang Tsung

Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011.
Poruka
4.813
Rezultat reagovanja
166
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Zvijer :p
CPU & cooler:
Intel i7 9700K@5GHz ft. EKWB H2O
Motherboard:
ASUS ROG Strix Z370-E Gaming
RAM:
Corsair Dominator Platinum 32GB 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS RX 5700 XT Strix OC
Display:
LG 32GK850G (VA 165Hz) + AOC Q3279VWFD8 (IPS 75Hz)
HDD:
SSD Samsung 970 EVO 500GB + WD 4TB EFAX
Sound:
ASUS Essence STU + Rotel RA-05/JBL L16 Decade/SVS PB1000 + Sennheiser HD515
Case:
Lian Li 011 Dynamic (black)
PSU:
Seasonic SS-760XP2 Platinum
Mice & keyboard:
Razer Deathadder Chroma + ASUS Echelon mousepad + Redragon Dark Avenger RGB
Internet:
ASUS RT-N18U + Ubiquiti AP AC LR @ 250/25Mbit
OS & Browser:
Win10 64-bit
Other:
Logitech C920 Webcam, Logitech Cordless Rumblepad 2
Nazalost do sponzorstva se tesko dolazi, a umesto da sponzorisu ovakve projekte(modove) za koje se daleko cuje mnogi radije odluce da se reklamiraju na radiju ili TV-u i plate mnogo mnogo vise, a pitanje je da li ce da im se to isplati koliko bi im se isplatila besplatna reklama po IT forumima zbog MOD-a isl.
Iskreno, jedino se CM reklamira na radiju, i to je neka smesna reklama. IT sektor se u domacim medijima najmanje eksponira na taj nacin.
Sto se tice web reklama, u to ne ulazim posto nemam nikakvu predstavu koliko tako nesto kosta.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
sinda je napisao(la):
Pa,i predpostavljao sam da je situacija teska,i shvatam da je sigurno lakse izgurati nesto kao vecina,tj zajednica (u ovom slucaju PCAXE) nego li ici individualno od vrata do vrata....msm,ja opet kazem,svakako i ne planiram da radim nista novo u skorije vreme,jako sam istrosen(pre svega psihicki) od prethodnog projekta,ali kad se baterije napune sigurno cu ici dalje :)
Samo zajedno, nikako drugačije i ne može da uspe, bar ne do nivoa koji bi svi želeli.

sto se JBL-a tice,u potpunosti razumem zbog cega ste izabrali da pogurate bas njega,covek se vec dva puta dokazao,i to na najvisem mogucem nivou,i tu nema sta da se prica,njegov rad je dosta uticao i na moje razmisljanje o modingu,o celom radu i trudu,i kako sve to svaki put podici na neki novi nivo...
Jednostavno nas je ubedio svojim stavom, zalaganjem i konkretnošću. Daleko od toga da ostali nisu bili dobri, ali mi smo imali prostora za jednog, mislim da smo izabrali trenutno najboljeg sveukupno gledano. Samo korak po korak i doćiće to na mesto.

Mislim da bi pre u susret, mislim, izašli iz PIN-a za blueberry kućišta, jer kućišta nisu skupa, materijali za izradu u opšte nisu loša. Ali oko hardvera je to sve pod velikim znakom pitanja, ja sam hteo da organizujem takmičenje u CS i Doti i tražio sam kod svih uvoznika sa kojima već dugo godina sarađujem 10 konfiguracija koje zbog tih igara i ne moraju biti ništa nabudžene i da se nakon turnira prodaju po nekoj zanimljivoj i simboličnoj ceni, a pobednik da dobije jednu, niko od njih nije hteo ni da čuje.

Mogu ovo da potvrdim. Pin bi sigurno pomogao sa svojim kućištima, ali je problem ostatak hardvera. Mislim da nisi naišao na odziv zato što turnir nije bio dovoljno velik. O kom broju takmičara i posetilaca se radilo?

Evo ja cu se pridruziti zajednici pcaxe modera najkasnije do Mart-a (finansije, treba mi oko 200K samo za komponente) ako ce to doprineti da sakupimo jos bodova i izguramo JBL-a za puno sponzorstvo. Ja cu dati sve od sebe da mod bude dostojan MDPC ali je prvenstveno mod za moju dusu. Ja ne zelim da me iko "gura napred" niti zelim sponzorstvo, mod ce biti objavljen na pcaxe iskljucivo da sakupimo jos bodova i da doprinesem nesto zajednici, kako modera tako i komune pcaxe. Edit: Kazem JBL-a da "izgruramo" jer je najblizi cilju a isto tako i da pokusam i tebi sinda da doprinesem kako bi dobio sponzorstvu i svima ostalima koji hoce isto. Eto da ne bude zabune.
Samo napred, to je dobar stav!

Iskreno, jedino se CM reklamira na radiju, i to je neka smesna reklama. IT sektor se u domacim medijima najmanje eksponira na taj nacin.
Sto se tice web reklama, u to ne ulazim posto nemam nikakvu predstavu koliko tako nesto kosta.
Reklamira se CM i na GSP autobusima, i u par restorana i sl, i to je totalno ok. KGB igrachki klan je sponzorisan od strane CM-a. Ali CM kancelarija je jedna od retkih koja ima veoma smišljene akcije i svaka im čast na načinu na koji su napravili prepoznatljivost brenda. Moj stari zna za CM. Ne zna sta rade tacno, ali ako mu bude ikad trebao neki proizvod i ode da ga kupi u radnji, vidi logo na kutiji, sta ,mislite sta ce kupiti? :)

Inače, CM je trenutno jedini koji ima razumevanja za modding scenu na pravi način, a komponente koje su ostavili JBL-u su sve samo ne jeftine i sl, dakle dali su nam punu podršku. Verujem da će i ostali to da prepoznaju vremenom.

Poslednja izmena:

deluxe

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.02.2012.
Poruka
2.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Acer Aspire V3-771G
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
Aspire V3-771G
PSU:
Acer 6-cell 48Wh
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Mice & keyboard:
Gigabyte GM-M6800
Internet:
OS & Browser:
Other:
Bluetooth 4.0
Hvala matori, znaci mi! :ziveli:

LadiDadi

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
31
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 3550 3.3Ghz
Motherboard:
Asus P8B75-M LX
RAM:
2 x 4gb Patriot black Viper 3 1600Mhz
VGA & cooler:
Asus 7850 DCII v2
Display:
Benq 23" full hd led
Case:
Thermalthake commander ms-i
PSU:
Lc power lc7600 v2.3
Mice & keyboard:
Dell keyboard ,A4tech x7 mouse
OS & Browser:
Windows 7 x64
SRBIJA brale :D Dovoljno receno...Nisam u moding prici i nisam radio ni jedan mod do sad ali volim da vidim dobar mod pogotovo domace radinosti.U svakom slucaju bilo bi super da izgurate pricu do kraja ,srecno ;)

deluxe

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.02.2012.
Poruka
2.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Acer Aspire V3-771G
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
Aspire V3-771G
PSU:
Acer 6-cell 48Wh
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Mice & keyboard:
Gigabyte GM-M6800
Internet:
OS & Browser:
Other:
Bluetooth 4.0
mene jedino finansije koce ali cu i to resiti vremenom, ipak je ovo Srbija gde se svaki dinar teskom mukom zaradi.

Shang Tsung

Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011.
Poruka
4.813
Rezultat reagovanja
166
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Zvijer :p
CPU & cooler:
Intel i7 9700K@5GHz ft. EKWB H2O
Motherboard:
ASUS ROG Strix Z370-E Gaming
RAM:
Corsair Dominator Platinum 32GB 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS RX 5700 XT Strix OC
Display:
LG 32GK850G (VA 165Hz) + AOC Q3279VWFD8 (IPS 75Hz)
HDD:
SSD Samsung 970 EVO 500GB + WD 4TB EFAX
Sound:
ASUS Essence STU + Rotel RA-05/JBL L16 Decade/SVS PB1000 + Sennheiser HD515
Case:
Lian Li 011 Dynamic (black)
PSU:
Seasonic SS-760XP2 Platinum
Mice & keyboard:
Razer Deathadder Chroma + ASUS Echelon mousepad + Redragon Dark Avenger RGB
Internet:
ASUS RT-N18U + Ubiquiti AP AC LR @ 250/25Mbit
OS & Browser:
Win10 64-bit
Other:
Logitech C920 Webcam, Logitech Cordless Rumblepad 2
Ako ti je za utehu, svi u Srbiji teskom mukom rade za dinare. Nisi jedini.

Naravno druga je prica za ove sto platu primaju u evrima. :troll:

MegaSkot

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
2.606
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
Meni modovanje finansira zena, da dozvolu da potrosim svoje pare :troll:

gagi75

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.03.2011.
Poruka
712
Rezultat reagovanja
317
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
virus
CPU & cooler:
intel I7 3770k @ 3.5--4.5
Motherboard:
gaud5h-wb
RAM:
kingston 12 gb dd3 1600
VGA & cooler:
geforce GTX 970 G1
Display:
Dell 24"
HDD:
500gb wd
Sound:
altec 5.1
Case:
nzxt phantom beli :)
PSU:
LC POWER Metatron Prophecy LC8750 II 750W
Internet:
adsl najveći protok
OS & Browser:
os 7
^^
hehehe papučić:d
btw odo za zagreb u subotu :)

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
232
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Mogao bi maestroBG da sponzoriše neki budući mod, svakako nema prostora u kućištu više da trpa najskuplje grafičke kartice, pa da ubije dve muve jednim udarcem, doprinese zajednici i dobije neki kredit kod ljudi koji ga trpe :D

Medolinos

Moderator
Učlanjen(a)
06.11.2010.
Poruka
5.394
Rezultat reagovanja
12
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
no name
CPU & cooler:
AMD FX 8350 / Noctua NH-U14s / NF-A15 Puss-Pull
Motherboard:
Gigabayte 990FXA-UD5 rev. 3.0
RAM:
Kingston 16gb ddr3 1866mhz HyperX Fury
VGA & cooler:
R9280X-DC2 TOP
Display:
Samsung UE32EH5000
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250gb, HDD Segate Baracuda 2 TB, HDD Samsung F3 1TB
Sound:
integrisan zvuk i Creative Inspire T3030 speakers
Case:
COOLER MASTER HAF XB EVO RC-902XB-KKN2
PSU:
EVGA Supernova G2 750w
Optical drives:
Lite-on
Mice & keyboard:
A4tech X-7 G800, misonja neki zalosni genius
Internet:
ADSL Telekom paket do 20 mbita
OS & Browser:
Win 10
+ 1 za ovo sto kaze @Vule

I samo da se nadovezem, meni traje mod vec godinu dana,vecinom zbog finansija :(

Vrh