I igram sve na low ali nesto baguje, gledao sam temperature ok su.Trebalo bi da moze,obori to na low i vidi šta se dešava...
Vidim i ja baš tečno radi na klipovima, ali ne znam šta može biti kod mene problem, možda to što sam već imao instaliran pubg na hddu koji je bio priključen na drugi računar, pa sam ga ubacio u ovaj i premestio igricu na ssd?Pa ovo je slično tvom pc-u.
imaš i ovako nešto...
trebalo bi da radi
Evo ovo je jedan od slučajeva, čim se okrenem prema nekom gradu fps padne na oko 40. Sada kada sam ugasio igricu isključio mi se ekran pa sam restartovao kompjuter, da nije problem do grafičke možda?Upali afterburner pa ce ti se samo kasti..
Cpu,gpu,klokovi,zauzeće,fps...ram itd
Trebalo bi da jesu, skinuo sam sa njihove stranice.Gpu na slici kao da "spava".
0% i 300mhz
Drajveri su ok,instalirani uredno ?
Ma ja je samo prebaciti na ssd, ali svakako cu pokusati da je instaliram redovno.Nisam nikada imao dodira sa tom igrom, ali zar je tesko instalirati je redovno, a ne koristiti na HDDu sa drugog kompa.
Ne verujem, pise mi u dxdiag r7 370Ti kao da igraš na integruši
Ne verujem, pise mi u dxdiag r7 370
Jel se pomeraju klokovi i zauzeće uopšte?
Znam ja to, ali je ne moguće da mi je na starijem kompjuteru bolje radio nego sad sa 8gb ddr3Ma tesko da ce integrisana svojom snagom da izvuce 100% iz procesora. Ako ona muci procesor na max nista bolje nece biti ni sa r7...fortnajtu i pubg je pre bilo dovoljno 8gb rama, sada je za fort u dx12 i 12gb skoro malo...
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Izbrisi pubg skroz, pa ga ponovo instaliraj na ssd, ako i to ne resi problem, cpu ti je vrlo verovatno bottleneck u ovoj igri. Pubg trazi vecu procesorsku snagu. A tvoj procesor ima smesnih 2 jezgra za tu igru.Ovo su mi rezulztati nakon benchmarka, pa ako neko moze da vidi da li su u redu, ali ja mislim da jesu?
Pogledajte prilog 49109
Igram i ja na ssd isto sam imao problem sa hdd, ali sam isto do pre neki dan igrao na 8gb ddr3 i bolje mi je radilo nego na ddr4 još je bila grafička od 1gb.Ako ti zabada igrica sa solidnim fps-om to je do 8GB RAM-a. Pogotovo ako ti je na hard disku igrica. Sa mojom konfiguracijom kada sam imao 8GB RAM-a i imao instaliran pubg na hard disku, nisam mogao uopste lepo da igram koliko bode. Prebacio sam na SSD bilo je malo bolje, moglo je da se igra. Kupio sam 16GB RAM-a i vratio igricu na hard disk i radi dosta dosta bolje.