Cujemo ze za nekih 4-5 meseci kad promenis misljenje.Custom loop i AIO su oba "vodena hladjenja".
Ja sam mu preporucio arctic-a zato sto ga ja koristim kod mene vec skoro godinu dana i radi perfektno, u igrama cpu nije ni video temperature preko 40c a prilikom rendera moze da dogura do 45-46c.
Takodje se dobijaju 4 venta koje mozes da stavis na 60%-65% i da rade posao i da budu tihi.
Sine,znas sta je pouzdano,ono sto promeni tri generacije racunara i idalje se vrti kao od prvog dana(7god) kao npr moj matori 212x a na svim tim aio ako pumpa izgura zakonskih 2god imas sreceDa imas dobro vodeno gazio bi i na 5ghz na tim temp. Ja kazem moje misljenje da ima pouzdanih vodenih hladjenja. Recimo Corsair,Enermax,Nzxt i sl...a sto se mene tice neka ne stavlja kuler nikako
Tebi ne vredi ni nacrtati.Pa dobro 2 godine nije malo bar ga ohladi kako treba. U svakom slucaju svako ima svoje misljenje moje je da se vodeno hladjenje isplati pogotovo na Intelove procesore
EK-AF Pass-Through G1/4 - Nickel – EK WebshopSorry za nekrozu na temi koja je mesecima mrtva al reko da ne otvaram temu za ovo pitanje. Ima li fittinga za prelaz sa tvrdih na meke cevi za vodeno hladjenje? Kako se zovu u pic?
KupujemProdajem | Fitinzi i creva za vodeno hladjenjeBas ovo prvo ce da mi treba, danke. I jos nesto, Koolance ili Bitspower quick release.