Ako lepo pogledaš na internetu. Nije potrebno dodatni 6 pinac ali je poželjno.Ti si bre udario u plafon sto se tice tog napajanja,sta pricas?Znamo mi dal treba ili ne treba taj 6pinac i zasta sluzi.Koliko daje to napajanje na 12v grani,320w???Al si stavio ruku na napajanje kad pustis neku igricu,al gori?
Trebalo bi da ti malo pazljivije procitas sta pise na interetu.Ako lepo pogledaš na internetu. Nije potrebno dodatni 6 pinac ali je poželjno.
Trenutno ne igram igrice. Prioritet mi je da kupim neko bolje napajanje. Daj neku sugestiju za napajanje.
Necu da koristim za igrice dok ne kupim neko bolje napajanje.Official sajt kaze
Power Consumption <235W
1x8pin daje max 150W i PCI slot daje max 75W koliko je to? Ne mi ne znamo koliko karticama treba struje. Bas ces da poguras tu karticu u smrt jako brzo.
Trebalo bi da ti malo pazljivije procitas sta pise na interetu.
Otprilike 6,500 dinara.Budzet napisi koliki ti je,i da li moze kupovina od madjara(kp,garancija,novo,bolji izbor,usteda)
Isti problem sam imao. Zvuk se cuje iz napajanja. Nema veze sa zavojnicama graficke karte. Mislim da je to napajanje slabo, ja imam od 600W za RX590 i tu sam na granici. 8-pina prikljuci direktno sa kabla za napajanje, a ostalih 6 pina preko kabla za napajanje HDD (onaj siroki sa 4 zice gde su ulazi u obliku kruzica). Na taj nacin ces razdvojiti strujne vodove, mislim da ce ona biti sve kako treba.Konfiguracija:
AMD Ryzen 3 3200
HyperX 8GB 2400mhz
njoy Ayrus 450w
RX 580 Nitro+ 4gb
Primetio sam cudan zvuk u mom racunaru. Kada upalim bilo koju igricu.
Drajveri su najnoviiji.
Ako on cuje da je iz graficke , onda je do graficke problem...Isti problem sam imao. Zvuk se cuje iz napajanja. Nema veze sa zavojnicama graficke karte. Mislim da je to napajanje slabo, ja imam od 600W za RX590 i tu sam na granici. 8-pina prikljuci direktno sa kabla za napajanje, a ostalih 6 pina preko kabla za napajanje HDD (onaj siroki sa 4 zice gde su ulazi u obliku kruzica). Na taj nacin ces razdvojiti strujne vodove, mislim da ce ona biti sve kako treba.
Isti problem sam imao. Zvuk se cuje iz napajanja. Nema veze sa zavojnicama graficke karte. Mislim da je to napajanje slabo, ja imam od 600W za RX590 i tu sam na granici. 8-pina prikljuci direktno sa kabla za napajanje, a ostalih 6 pina preko kabla za napajanje HDD (onaj siroki sa 4 zice gde su ulazi u obliku kruzica). Na taj nacin ces razdvojiti strujne vodove, mislim da ce ona biti sve kako treba.
Zamenio sam napajanje sa 600w, oba konektora su prikljucena, garancija je odbijena zato sto je to samo zvuk od nekih kondezatora sta vec i ne steti grafickoj karti.Ako on cuje da je iz graficke , onda je do graficke problem...
Da mi ti nisi rekao ja stvarno ne bi znao, citaj malo.Coil whine odnosno pištanje zavojnica ne podleže garanciji.
Nema potrebe da budeš drzak. Objasnio ti je da su "neki kondezatori sta vec" zapravo zavojnice.Da mi ti nisi rekao ja stvarno ne bi znao, citaj malo.
Prvo nabavi elementarno vaspitanje a do tada se ne usudjuj da mi se obraćaš.Da mi ti nisi rekao ja stvarno ne bi znao, citaj malo.