• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pillars of Eternity

raykan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.09.2010.
Poruka
2.413
Rezultat reagovanja
214
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k @5.3GHz 1.52v
Motherboard:
MSI BIG BANG MARSHALL
RAM:
16GB
VGA & cooler:
GTX 1070
Display:
Lenovo 27 freesync
HDD:
275+3tb
Case:
CM Cosmos II
PSU:
CM v1000
Mice & keyboard:
Logitech G9x, CM Storm XT brown
OS & Browser:
W10
Sem što za konzole postoji gomila RPG-ova koji nisu simplifikovani da se svide masi a nisu izašli za PC
Mozda, ali ja nisam cuo ni za jednu. Ako znas koje su,voleo bih da cujem. U svakom slucaju, cak i da ih ima, to ne menja cinjenicu da zbog same prirode igranja na konzolama (manjak komandi kao najocigledniji, kao i njihova uslovno receno krutost bez koriscenja neceg tako preciznog kao sto je mis), vecina igara (ne samo RPG) zavrsi simplifikovana. Betmen kao najgori primer koji sam ja isprobao mi prvi pada na pamet. Video sam klipove na YT gde ljudi samo drze jedno dugme na dzojpadu, bez iceg drugog, i zBetmen sam bije, skace,izvodi piruete...

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
o kojoj ti sad simplifikaciji pricas? Ako pogledamo malo bolje gamepad on ima minimum 8 dugmadi koje se koriste u 90% i vise igara na konzolama. Ako pogledamo pillars of eternity - koristis 3 dugmeta. Vise dugmica se koristi cak i u hack&slash diablu. Ovakva poredjenja nisu na mestu jer nisu relevantna ali sam dao primer da donekle pokazem i zasto.

Elem, meni je licno "simplifikovani" Dragon Age: Origins bolji RPG od vecine (ako ne i svih) starijih RPG (D&D based) RPG-ova. Ovde mislim na nacin izvodjenja i na kvalitet finalnog proizvoda, a tematika je sad vec stvar ukusa.

Vrh