Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
https://www.facebook.com/photo.php?v=635128363234538
Samo se nadam da ce biti kod nas i da ce izbaciti belu verziju!!! Koliko ga zelim.
Znao sam da ce kuciste razbiti jos od momenta kad sam njega i Luxe video na CES-u. Ako ovo moze da kosta toliko, sta da rade drugi proizvodjaci sa svojim kucistima slicne cene? Da ih spuste na 50 dolara? Posto pored ovoga jedino ta cena moze da bude fer. Kakvi majstori.
BTW, jesam jedini koji je primetio da na OC3D nema review kucista kao ni na TTL kanalu? Slucajnost ili? Ma da... Bas me zanima sta bi teski Corsair fanboy rekao o ovom savrsenom kucistu. Ili je Phanteks jos uvek ljut zbog testa kulera.
Edit: Kada se skinu HDD kavezi i kompletan ODD bey i napred moze da se montira radijator od 360mm, ali gornji vent nece imati cime da se zasrafi kroz kuciste, tako da bi 8 sarafa od ona 2 venta napred drzali radijator. Hmm Mozda bi bilo dobro da su dali u paketu neki adapter da se moze prisrafiti sa jos 4 sarafa ako neko nece uopste 5,25 inca uredjaje. Ko zna, vrv bi dobro stajalo u kucistu i bez toga ali konstrukcija gubi dosta na stabilnosti...
Zbog ovog kućišta sam se i bacio u potragu šta bih mogao da uzmem za sledeće kućište i ozbiljnije da ih gledam. Meni je ok ali mi se nekako više sviđa FD Arc XL /TT V71 ali je i cena ^
Imam ovo kuciste i ekstra je...na sve se mislilo, uzivo je kao i na papiru, bas kvalitetno odradjeno. Sve je spojeno srafovima pa je zgodno za modovanje, o cable management-u da ne govorim.
Nazalost slabe su sanse da ce se ovo pojaviti kod nas