ZOMBI
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 14.12.2013.
- Poruka
- 2.110
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Slazem se da Phanteks jeste premium proizvodjac, iako se ne bavi odavno proizvodnjom kucista....Sve dosad sto su napravili im je vrhunsko i za razliku od Corsaira i slicnih, ne uvaljuju "plastikanere" po premijum cijenama.Ustvari kad pogledas sta konkurencija nudi, Evolv vredi tu lovu i sigurno vredi vise od svih njih. Phanteks sigurno nije neko ko sebi tripuje da su premium proizvodjac jer to i jesu, ako neka kompanija to sebi tripuje a fusari sa kvalitetom onda je to svakako Corsair.
Umoran sam sad i smor mi da pisem, videcu da sutra detaljnije napisem sta mislim o Mini XL. A pre toga bi bilo dobro da vidim i procitam jos koji review.
Ja ne kazem da je taj covek koji radi za Kitguru totalna nubara ali sam prasnuo od smeha par puta na neke njegove komentare i na to kako izguvara ASUS.
Izgleda odlicno i uzivo. kada salju za sajtove salju pre-production samples...zato se desavaju ti propusti...kada ga puste u prodaju to je mnogo redjeguru3d je jos smesniji, prepisu dimenzije sa zvanicnog sajta proizvodjaca, ni ne trude se da provere da li je to stvarno tako.
Atila ih je pokidao sa svojim recenzijama kucista ako cemo realno.
Za Phanteks, sve to lepo izgleda ovako na "malim ekranima", a video sam fotke Phanteksa koje je stiglo za odredjen sajt i zavrsna obrada je bila katastrofa. Ne znam da li je "felericno" out of the box al' ono je horor.