misticx
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 957
- Rezultat reagovanja
- 20
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook 12" 2017
CPU & cooler:
AMD TR2 2920X @4.3GHz @ EK-FB ASUS X399 Monoblock & 2 x EK-CoolStream SE 360 @ Corsair LL120 RGB
Motherboard:
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM:
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Display:
27" ASUS VG278Q 144Hz + 27" ACER V276HL + 27" LG 4K UK650-W
HDD:
Samsung 950PRO 512GB M.2 NVMe + 2x Samsung 860 EVO 1TB + 2x Samsung 850 EVO 250GB & QNAP 12TB
Sound:
Logitech Z-5500 Digital & Razer Mano' War 7.1 Wireless
Case:
NZXT H9 Flow
PSU:
EVGA SuperNOVA 850 G2 850W
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
Razer Lancehead TE @ Razer Gigantus & Corsair Vengence K90
Internet:
SBB 100/10Mb
OS & Browser:
Windows 10 x64 Pro
Phanteks Enthoo Evolv X - 70e
Prodajem polovno kuciste u perfektnom stanju, nigde izgrebano, uz kuciste ide i Phanteks 140mm ventilator, koji se dobijao uz ovo kuciste, ali ga ja nikada nisam koristio, pa je bio skinut i dajem jos jedan ventilator NoiseBlocker NB-eLoop 140mm, on je koriscen, ali je potpuno ispravan i ultra tih.
Dodatke iz kutije nikada nisam koristio, oni sadrze nosace za HDD, vezice i tako te stvari.
Kutiju nemam tako da je licno preuzimanje obavezno (Beograd, Stari Grad).
EK pump res combo / rezervoar i pumpa - 80e
Prodajem EK-XRES 140 Revo D5 140 sa EK-D5 PWM Vario pumpom, sve je cisto, potpuno ispravno i spremno za koriscenje.
2x EK 360 CoolStream SE radijator - 90e (oba)
Cisti i spremni za koriscenje, u odlicnom stanju. Moguce slanje mada bi idealno bilo licno preuzimanje, ukoliko je moguce.
EK Asus X399 monoblock RGB - 40e
EK 1080 ti Strix waterblock + backplate 40e
Tacna oznaka "EK-FC1080 GTX Ti Strix RGB - Nickel".
Na slikama je backplate "musav" od prstiju, ali moze da se ispolira i dobije sjaj, nije izgreban.
Blok je naravno potpuno ispravan, ociscen i spreman za koriscenje.
Imam jos nekih kolena za vodeno, slavinu, produzetaka i nastavaka, koga bude interesovalo mogu da mu posaljem sliku.
Za kupca vise stvari mogucu korekcija cena, od zamena me interesuju samo nVidia graficke kartice 30te serije, u takvoj zameni moguce je da dam i svoju trenutnu Asus 1080 TI Strix (sa koje je skinut vodeni blok) u zamenu za jacu karticu. Javite se pa cemo se nesto dogovoriti.
PS. za neke slike se nije generisao thumbnail, ali se vide kada se klikne na njih.
Prodajem polovno kuciste u perfektnom stanju, nigde izgrebano, uz kuciste ide i Phanteks 140mm ventilator, koji se dobijao uz ovo kuciste, ali ga ja nikada nisam koristio, pa je bio skinut i dajem jos jedan ventilator NoiseBlocker NB-eLoop 140mm, on je koriscen, ali je potpuno ispravan i ultra tih.
Dodatke iz kutije nikada nisam koristio, oni sadrze nosace za HDD, vezice i tako te stvari.
Kutiju nemam tako da je licno preuzimanje obavezno (Beograd, Stari Grad).
EK pump res combo / rezervoar i pumpa - 80e
Prodajem EK-XRES 140 Revo D5 140 sa EK-D5 PWM Vario pumpom, sve je cisto, potpuno ispravno i spremno za koriscenje.
2x EK 360 CoolStream SE radijator - 90e (oba)
Cisti i spremni za koriscenje, u odlicnom stanju. Moguce slanje mada bi idealno bilo licno preuzimanje, ukoliko je moguce.
EK Asus X399 monoblock RGB - 40e
EK 1080 ti Strix waterblock + backplate 40e
Tacna oznaka "EK-FC1080 GTX Ti Strix RGB - Nickel".
Na slikama je backplate "musav" od prstiju, ali moze da se ispolira i dobije sjaj, nije izgreban.
Blok je naravno potpuno ispravan, ociscen i spreman za koriscenje.
Imam jos nekih kolena za vodeno, slavinu, produzetaka i nastavaka, koga bude interesovalo mogu da mu posaljem sliku.
Za kupca vise stvari mogucu korekcija cena, od zamena me interesuju samo nVidia graficke kartice 30te serije, u takvoj zameni moguce je da dam i svoju trenutnu Asus 1080 TI Strix (sa koje je skinut vodeni blok) u zamenu za jacu karticu. Javite se pa cemo se nesto dogovoriti.
PS. za neke slike se nije generisao thumbnail, ali se vide kada se klikne na njih.
Prilozi
-
2,3 MB Pregleda: 40
-
2,3 MB Pregleda: 46
-
8,2 MB Pregleda: 43
-
9,4 MB Pregleda: 35
-
8,1 MB Pregleda: 30
-