Ja sam tu vecj pobedio, ali to cjesh videti u sledecjoj epizodiA ti necesh da dolazish jer si veci noob od mene
ahaha
bezhi mikri mojne da si blesan, suzbio bih te kao viktoriju bekam
Ja sam tu vecj pobedio, ali to cjesh videti u sledecjoj epizodiA ti necesh da dolazish jer si veci noob od mene
Ae dodji onda u petak pa cemo da vidimo ko vozi traktor a ko otvara kapijuJa sam tu vecj pobedio, ali to cjesh videti u sledecjoj epizodi
ahaha
bezhi mikri mojne da si blesan, suzbio bih te kao viktoriju bekam
Diabolique organizuje a Dule (animaN) mu puni kucu ,tako da ja mislim da ce biti mesta,neka se jave ovde svi koji idu 100% pa da napravimo spisak da se znaPa ja sam tek sada izvalio ovu temu, znaci O'MA da uracunate i mene! Cuj svi PES sampioni a niko meni da izadje na megdan
Ko organizuje, Micri, Animan? Ako ima mesta samo kazite, necu se ustrucavati da dodjem...
Ja mislim da imamo dzojstike,ali ako ti hocesh ponesi pa igraj na njemu tj ako si vec navikao na taj tvojCount me in to, ja sam 100% siguran
Samo mi recite jel' treba da se nose dzojstici...
jok bre brate, moj se raspada Oratk se iznervir'o kad je izgubio od mene (a ja igrao na tastaturi) pa ga malkice olupao o stolicuJa mislim da imamo dzojstike,ali ako ti hocesh ponesi pa igraj na njemu tj ako si vec navikao na taj tvoj
Sam si nam ti falio :pI'll be there
Zao mi je...Da sam kojim sluchajem pitao: Koji dan vam odgovara, nikada se ne bi dogovorili, i ovo pricham iz isustvaNemam pojma kako ali sam istripo da je turnir u nedelju u petak mi neodgovara
Aj bar za subotu ako moze da se pomeri?
imam ja chajniz kopiju dual shocka nije losh ponecu gaBilo bi dobro da se napravi spisak, da bi znali zbog organizacije.
Ja imam dva Logitech Precision. Ako neko ima neke bežične, neka ponese.
U petak je PES veche ne u subotuja sam upravo video da sam delegiran za subotu i to prilichno daleko od bg-a pa ju dotji ako budem mogao da se organizujem.
znam nego ko zna kad tjemo zavrshiti ali definitivno tju se potruditi da dodjem. nego jel' ima josh neko van bg-a a da tje itji vozom/busom?U petak je PES veche ne u subotu