Dragan Radosavljević
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 12.09.2018.
- Poruka
- 9
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Dobro jutro ili dobar dan.
Već neko vreme PC mi se "zamrzne" kada pokrenem Steam, Web Browser ili čak kada se pojavi Windows Log In screen.
Par ljudi mi je reklo da može do toga dovesti loša struja ili kako već.
Uglavnom, primetio sam u Task Manageru da "Antimalvare Service Executable" i "Service Host: SysMain" baš naizmenično jednu CPU, memoriju i Power Usage. Pa sad ne znam da li mogu dovesti do toga... Samo se zamrzne slika, miš ne mogu pomeriti i tako stoji, onda ide samo restart.
Probao sam par podešvanja koja sam našao, u vezi Sleep mode podešavanja, testirao sam ram memoriju i hdd, bez greške.
Konfiguracija: Altos Gamer X4
CPU: AMD X4 840 3.91ghz
GPU: Radeon R7 250 1gb
RAM: 8gb DDR3
Matična ploča: MB FM2+, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1
Napajanje: ATX 550W
Već neko vreme PC mi se "zamrzne" kada pokrenem Steam, Web Browser ili čak kada se pojavi Windows Log In screen.
Par ljudi mi je reklo da može do toga dovesti loša struja ili kako već.
Uglavnom, primetio sam u Task Manageru da "Antimalvare Service Executable" i "Service Host: SysMain" baš naizmenično jednu CPU, memoriju i Power Usage. Pa sad ne znam da li mogu dovesti do toga... Samo se zamrzne slika, miš ne mogu pomeriti i tako stoji, onda ide samo restart.
Probao sam par podešvanja koja sam našao, u vezi Sleep mode podešavanja, testirao sam ram memoriju i hdd, bez greške.
Konfiguracija: Altos Gamer X4
CPU: AMD X4 840 3.91ghz
GPU: Radeon R7 250 1gb
RAM: 8gb DDR3
Matična ploča: MB FM2+, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1
Napajanje: ATX 550W