Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Imam problem sa pc u toku rada je nestala struja i vjse nine hteo da podigne sistem win 10, dodjo do logo i resetuje se, instalirao sam windows 7 i takodje dodje do logo i resetuje se
Dual core procesor, 3 stapa ddr2 i neka graficka ne pise oznaka...
Hdd sa tog kompa sam stavio u moj i uredno radi, dok kada ga vratim u ovaj komp dodje do windows logo i kad krene da ocitava zamrzne i resetuje se, do windows logo i u bios normalno radi
Pa...nepotpun je opis komponenti,ali može da se zaključi..
Sve je nagadjanje,krenuo bi od napajanja,pa matične ploče,oće i grafika da rikne tako..
Tako da bez sistemom eliminacije komponenti neceš znati..
Ali...pc sam po sebi ne vredi 20-30e pa se ne bi puno zamlacivao sa njim,i naročito kupovao zamenske delove
Slazem se, uloga ovog kompa je da na njemu radi zuma i to je njegova jedina sustina. HDD je ok cak je i na 100% zdravlja, da je neka od ram-a verujem da se ne bi ni palio i davao bi beep, jedino ako je delimicno crkla, pokusacu da ga ostavim na 1 stap da vidim sta ce biti, procesor,grafa sig u oba slucajeva ne bi bilo nikakve slike... Pustio sam da se radi win 10 koji je i bio pre na kompu pa cu videti... ma da bi mu 7ca bila taman.